12.6.2013

Rintsikan instaweek!

Tuo instagram on kyllä vienyt ihan mukanaan :)  Jatkossa siis luvassa tänne blogin puolelle viikon instat, kun sinne tulee kuvailtua asioita oikeastaan ihan joka päivä. Kaikkia ei toki tänne tule, mutta tällaisia koosteita kuvakollaasien muodossa kylläkin. Miltäs kuulostaa?
Instragramin ideahan on räpsiä kännykällä kuvia ja niitä vähän säätää ja jakaa palvelussa. Jonkun verran jo näkee sielläkin järkkäreillä otettuja kuvia ja tietokoneella säädettyjä, menee vähän koko palvelun idea jo metsään mielestäni. Onneksi sieltä voi itse valita mitä haluaa seurata :) Meidät sieltä löytää loogisesti rintsikkablog-nimellä! Ei muuta kuin seurailemaan :)


Huominen vielä töitä, sitten meikäläinen lompsii lomille neljäksi viikoksi. Lomasuunnitelmia, joita ei pitänyt olla lainkaan, kirjoittelen sitten ensimmäisten päivien aikana, kun sitä aikaa pitäisi ainakin olla :)

-Petteri

10 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa ja näyttää! Mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin ihania otoksia siellä, seuraan ja tykkään!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja on teidän kuvat! Ja siellä Instagramissa seuraillaan : )
  Tein itsekin sellaisen toukokuun insta-postauksen, kun on mukava,
  että siellä blogin puolellakin näkyy niitä arkinäppäilyjä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Tänne blogin puolelle kun ainakin itse otan usein kuvat juuri tiettyä postausta varten harkitusti, eikä niinkään sitä arkisempaa niin näy. Ja tosiaan tuollainen viikottainen kooste on aika kätevä, ettei ole blogin puoli sitten täynnä niitä arkisia räpsyjä :)

   Poista
 4. Löysinpä tämän teidfän blogin, kivalta vaikuttaa :)
  oikein mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ja kiitoksia, toivotaan vielä hyviä kelejä :)

   Poista
 5. Tuo on niin totta, jos instagrammissa on järkkärillä otettuja kuvia,... minusta se idea on juuri siinä että ne on räpsäisty kännykällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Meillä on pari sellaista toistaiseksi seurannassa, ihan vain hienojen kuvien vuoksi.. noita tuollaisia hienoja kuvia kyllä ennemmin katselen isommalta kunnon näytöltä :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)