21.8.2013

Sarvipää

Eläinaiheisella jatketaan :) Seinällemme on ilmestynyt sarvet. Minkä sarvet, sitä en tiedä. Jos tunnistat kenen nämä ovat, niin heitä kommentilla arvauksesi! Sarvet ovat lähtöisin mummolasta, jossa ne ei kyllä ole ollut kun minä siellä pienenä poikana olen temmeltänyt. Katsoimme jo aiemmin kesällä näitä sarvia ja mietimmekin, menisikö ne meille johonkin.Sarvet ovat nyt väliaikaisesti ruokailuhuoneen seinällä, josta sattui sopivasti joku pieni naula löytymään :) Mihin nämä lopulta päätyvät onkin arvoitus. Ehkä vintille, ehkä johonkin esille :) Sarvet toki näyttävät huomattavasti paremmilta jos kuvaisi ne osana suurempaa näkymää :)

Näitä sarviahan näkee todella paljon nykyään sisustuksessa, nimenomaan näitä vähän kevyempiä versioita. Raskaat, vaikka isot hirvensarvet on vähän turhan raskaat omaan makuun sisustuksessa. Tällä viikolla on muuten tulossa pieni arvonta! :)

-Petteri


14 kommenttia:

 1. Komiat on ja juu en kyllä yhtään osaa arvata alkuperäistä omistajaa :) jos nää on peuran, omani ovat sitte hiton paljon pienemmän peuran ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne peuran taida olla, tuossa alhaalla jo aika vahvasti tunnistettu poroksi :)

   Poista
 2. Mulla on ihan täsmälleen samanlaiset sarvet tuolla kodinhoitohuoneen tasolla odottelemassa pääsyä seinälle. :D mun sarvet on ainakin poron, joten uskoisin myös näiden teidän sarvienne olevan poron. Vanhempien ullakolta minä ne kävin nyysimässä jo keväällä, mutta halusin repiä niistä tuon karvan irti ja sain vasta viime viikolla aikaiseksi sen homman...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä miksi mulla ei tullut poro mieleen lainkaan! Onko ne sitten niin sirot, ettei osannut yhdistää? :) Miten sait karvan revittyä irti? Me mietittiin meinaan ihan samaa operaatiota!

   Poista
  2. Raakaa voimaa ja pihdit! ;D vielä pitäisi ehkä vähän viimeistellä, ehkä hiekkapaperilla.

   Poista
  3. Kiitti! Tutkitaan ja katsotaan mitä keksitään :)

   Poista
 3. Muistan, että meidän mummon ja papan mökillä oli sarvet seinällä ja ne oli jotenkin pelottavan oloiset:D Sarvia näkyy kyllä paljon sisustuksissa, omaan kotiin en osaisi ainakaan vielä niitä kuvitella:) Mutta komeat on nuo teidän!

  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattele miten pelottava lapsille olisi joku täytetty hirven pää sarvineen :) Tuollaiset sarvet vaatii ehkä tietyntyylisen kodin, tai eiköhän sekin ole makuasioita :)

   Poista
 4. Löisin vaikka vetoa että poron. Sarvet on ihan parhaita, mulla on jopa blogissani oma tunnistekategoria sarville, että sen verran hurahtanut tapaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on pakko sitten olla poron! Niinkuin yllä totesin, ei tosiaan tullut poro mieleenkään kun mietin kenen nuo oikein ovat! Joskus vastaus on liian ilmeinen..

   Poista
 5. Täällä metsästystä harrastava puoliso oli samaa mieltä edellä olevien kanssa, että poron ovat :) Itse olen kovasti kahden vaiheilla että haluaisinko sarvet vaiko en. Tai haluaisin, mutta haluaisin sitten maalata ne valkoisiksi tai vaikka kultaisiksi ja tuo toinen on tietenkin sitä mieltä että metsästystrofeelle ei moista häväistystä tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvet saivat siis omistajan, kiitos kaikille :) Maalausasia on myös meille käynyt mielessä, mutta nuo on kyllä toisaalta aika kivan haalean sävyiset, että saattaa jäädä maalaamatta. Tuo karva kyllä varmasti poistetaan, tulee samalla yksinkertaisemmaksi, joka on meidän mieleen. Myös tekee tuosta aika perinteisestä koristeesta hieman erilaisen.

   Vahva mahdollinen sijoituspaikka tällä hetkellä on makuuhuone. Vanha, sormipaneelin tyyppinen valkoinen katto ja valkoinen lautalattia voisi olla paras ympäristö sarville :)

   Poista
 6. Poron sarvet ovat ihan varmasti. Olen kyllä kauniimpiakin nähnyt.
  Poromiehen muija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, poron ovat. Ja aivan varmasti on paljonkin kauniimpia olemassa, se on ihan varma :) Nämä on kuitenkin asiaan vihkiytymättömän silmin ihan hauskat, ei ole liian symmetriset ja tarpeeksi sirot ja pienet. Jos raha olisi vaihtanut omistajaa niin eivät välttämättä täällä meillä nyt olisi :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)