17.6.2012

Koiran ruokabaari

Onpas taas ollut vilinää koko viikonloppu perjantain alkuillasta lähtien. On tehty koirakaverin kanssa yli kahden tunnin metsälenkkiä, tehty pihahommia, juhlittu serkkuni häitä, käyty ostoksilla ja kylässä Petterin äidin luona. Tikrulle viikonlopun kohokohta (heti ihmisten ja muiden koirien tapaamisen jälkeen) oli päästä shoppailemaan :) Reissun kruunasi vielä leikki kahden parson-kaunokaisen kanssa.
Tarkoituksenamme oli ostaa Tikrulle laadukkaat ja ergonomiset valjaat Dog Gallerysta. Niiden lisäksi mukaan tarttui uusi kahden kupin ruokabaari. Valkoinen melamiininen alusta on 13cm korkea, joten koiran ruokailuergonomia on huomattavasti parempi kuin lattian tasalla syödessä. Kuppien vetoisuus on 700ml ja ensin koko systeemi näyttikin valtavan suurelta. Nyt kun se on hetken tuossa ollut ja nähnyt Tikrun asioimassa siinä, se ei näytä yhtään liian suurelta.
Yksi erittäin iso plussa ruokabaarissa on kumitassut jalkojen sekä kuppien alla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ruokailun aikainen kolina loppuu! Se pysyy myös erittäin hyvin paikoillaan koiran syödessä. Kuka on sanonut, että koiran ruokakupin pitää näyttää tylsältä ja tavalliselta? Sitä tämä ei ainakaan ole ja jatkaa hyvin muun sisustuksen linjaa. Aika näyttää miten tulee toimimaan käytössä, mutta kuultujen kehujen perusteella odotukset ovat kovat :)

- Oona

10 kommenttia:

 1. Ihana Tikru ja hieno ruokakuppi! Olen itsekin miettinyt meidän kisuille jotain vähän lattiapintaa ylempänä olevaa ruokakuppi-ratkaisua, mutta vielä ei ole osunut kohdalle. Etenkin, kun kuppeja on kolme ja useimmissa ratkaisuissa vain kaksi kuppia. Tietysti itsekin voisi telineen nykyisille kupeille tehdä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on Adalla tällaiset huntterin 700ml yksittäis kupit (valkoinen ja musta). Pentuna tuntui tosi vaikealta mitata siihen tarpeeksi vähän ruokaa :D Mutta oon ollut tosi tyytyväinen varsinkin noihin irrotettaviin metallikuppeihin.

  VastaaPoista
 3. Toi TÄYSTUHO on ihan hervoton!! Sopii Tikrulaiselle, kun nenä päähän... :)

  Hän niin ihanan hellyyttävältä näyttää tuossa tuolilla ollessaan. <3 Tosi upean "astiaston" Tikru sai, ja hyvä niin, kyllä koiruudellakin pitää olla arjen luxusta. ;) Ja esteettisestihän tuo on mielettömän kaunis.

  Rapsuja tuolle ihanalle täystuholle. <3

  VastaaPoista
 4. Voi olla, että tuonne Dog Galleryyn on tulossa sellainen kolmen kupin ratkaisu, oli juttua sellaisesta eilen. Kannattaa vaania nettikauppaa :)

  VastaaPoista
 5. Kuppi on kieltämättä aika suuri ton kokoisen koiran ruokamäärälle :) Nää Hunterin ruokakupit on kyllä oikein hyvännäköisiä.

  VastaaPoista
 6. Astiasto, ihana :) Maistuu varmasti ruoka vielä entistä paremmalta tuollaisesta astiasta :) Tikru on taas kerran erittäin onnellinen rapsutuksista!

  VastaaPoista
 7. Onpa sievä. Vaan samaa harmittelen minä kuin ensimmäinenkin kommentoija, kahden koiran taloudessa kaksi kuppia ei riitä. Usein noi ovat myös niin matalia, että yhtä tyhjän kanssa. Omani syövät raskaista keraamisista kupeista ja silti kupit jonkin verran tuppaavat lattialla alustaltaan liukumaan.

  VastaaPoista
 8. Tossa on todella hyvät kumitassut pohjassa, ei lähde mihinkään :) Kuten jo tuossa aiemmin mainitsin, kannattaa katsoa jos noille tulis myyntiin sitä kolmen kupin juttua.

  VastaaPoista
 9. Osaatteko sanoa sopisiko labbikselle vai onko kuitenkin liian matala? Teidän koiruli ei varmaan ole labbiksen korkuinen (vai onko :) ) ?

  VastaaPoista
 10. Tikru on säkäkorkeudeltaan noin 40cm, eli jonkun verran siis pienempi. Jos nimenomaan ergonomia-ajatuksella meinasit hankkia, niin ehkä korkeampi voisi olla parempi. Tosin on labbiksenkin tosta parempi syödä kuin lattian tasolta :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)