27.7.2011

Ensimmäinen kymppitonni rikki

Tänään menee ensimmäinen kymppitonni rikki tämän nuoren blogin kävijämäärässä.  Lämmittää mieltä ja motivoi kyllä kirjoittelemaan tänne suhteellisen ahkerastikin. Aiheita on kirjattu ylös vaikka kuinka paljon, eli ihan heti ei ole aiheista puutetta :) Kommentointia vielä lisää niin jo kelpaa! Voit myös jättää kommenttia mistä eksyit tänne ja laittaa vaikka oman blogisi osoitteen jos sellaista kirjoitat, tullaan varmasti vastavierailulle!Senkkimme ruokailuhuoneessa hakee tavaroita tasolleen. Yksi valaisin siihen ainakin tulee, onko tuo kuvassa näkyvä Pentikin pallolamppu vai sittenkin olohuoneessa oleva Pentikin Rondo.. pitää jumpata ja miettiä vielä Oonan kanssa. Kukat hain omalta pihalta sunnuntaina, en enää muista mitä kukkia ovat, mutta pienellä vaivalla saa kyllä eloa tuohonkin kulmaan. Maljakkona on Iittalan Lantern, joka on muuten Iittalan verkkokaupassa kivaan 20€ hintaan normaalihinnan ollessa 45,90€. Saman sarjan kynttilälyhtyhän koristaa meidän takan reunaa. Lasiastia vailla sisältöä on AmandaB:tä. Irtokirjaimet on Stockmannilta.

Tästähän tulikin ihan puhtaasti sisustuspostaus ja näitä on tulossa lisää paljon! Illalla pentukurssille taas, mennään kaupungin vilinään koirien kanssa.

-Petteri

7 kommenttia:

 1. Koskas nää pääsee oikeiden otsikoiden alle`? Sisustus, remontointi jnt kun on vasta tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Sitten kun saan tehtyä, ja sitten kun on vähän enemmän sisältöä otsikoiden alle ;)

  VastaaPoista
 3. Ja nyt on sisustusaiheiset ensimmäisenä oman napin takana ;)

  VastaaPoista
 4. Sehän tuo taitaa olla, aiemmin tuttu sanoi leimukukaksi, google antoi ainakin tuhansia enemmän kuvahakutuloksia tuolla syysleimulla. Kiitos! :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)