10.7.2011

ThermaCELL

ThermaCELL on hyttyskarkotin, joka myös toimii! Se karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. Se on ollut jo useita vuosia mm. USA:n armeijan käytössä. ThermaCELL karkottaa hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti.


Melko kovat lupaukset. Suhtauduin kapistukseen hieman varauksella, eihän tuollainen voi hyttysiä karkoittaa täysin, ei millään. Testasin eilen illalla laitetta terassilla ja ainuttakaan hyttystä en tavannut pariin tuntiin kun laite oli päällä. Normaalisti terassi kuhisee hyttysiä tuohon aikaan. Illalla oli myös ihan tyyntä, joten tuulesta johtuvaa hyttyskatoa ei tapahtunut.

Laite on kannettava, joten sen voi napata mökille mukaan tai vaikka kalastamaan! Laitetta myyvät marketit ja näyttipä apteekistakin löytyvän. ThermaCell maksaa 30e ja perhetäyttöpakkaus saman verran, sisältäen 4 pulloa ja 12 tyynyä.

Tämä laite todella toimii! Lisää laitteesta voi lukea valmistajan sivuilta täältä.

Miettikääpä nyt vielä toisen kerran, hyttysvapaa terassi!

-Petteri

1 kommentti:

  1. Meille ostettiin noita jo viime kesänä. Enpä kovin luottavainen ollut, mutta kerrankin sain yllättyä iloisesti! Meillä metsän keskellä nuo ovat todella hyvät. mosquito Magnet-tyyppinen houkuttelisi, mutta kun tietää, että tässä ympäristössä on noin 10 hehtaaria kosteikkoja, joissa hyttyset sikiävät, niin eipä viitsi nähdä vaivaa.

    rakennusmiehetkin ovat thermacelliä kehuneet, jotetn ei ne ihan turhanpäiväisiä ole... Täkäläisissä kaupoissa vaan ei kai uskota noiden myyntiin, kun ei meinaa täyttöpakkauksia löytää mistään. Viimeksi ostin kaikki mitä löytyi Kodin Terrasta - eikä niitä ole sen jälkeen ko. kaupassa näkynyt.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)