1.7.2011

Terassi

Terassille pääsee joko ulkokautta tai kellariin vievien portaiden sivuovesta. Se on rakennettu laudoista kolmeen eri tasoon ilmeisesti kahdessa eri vaiheessa. Puut ovat hieman eri värisiä, ehkä lakkaus tai öljyäminen auttaisivat..?



Aurinko paistaa terassille lähes koko päivän aamua lukuunottamatta. Mikäs sen mukavampaa kuin paistatella päivää polyrottinkisessa sohvaryhmässä istuskellen! Kalusteet itseasiasta tilattiin netistä, ei tarvinnut huolehtia kotiinkuljetuksesta.. Oli muuten hankalaa löytää juuri sopivaa ryhmää, tässäkin asiassa yksinkertainen on kaunista.



Terassin sisustamiseen en ole vielä sen kummemmin ehtinyt panostaa ja nykyinen ratkaisu onkin väliaikainen. Uusi ilme on jo mielessä, päivässä on vaan liian vähän tunteja.. Tällä hetkellä viihtyisyyttä tuovat alunperin kuistille ostetut "mummotyynyt" ja vanha viltti, johon on mukava kääriytyä viileimpinä iltoina. Valkoisissa ruukuissa olevat kukat ovat vanhalta parvekkeeltamme, hakevat vielä vähän paikkaansa nekin. Haaveissa on ostaa Bauhaussista muutama valkoinen suuri ruukku koristamaan terassia. Viime kesäksi ostimme samanlaisia punaisena parvekkeelle, saa tulla hakemaan pois..

Sitten päästään Petterin lempiasiaan, grilliin/grilleihin. Arkipäivän kokkailut sujuvat pääosin kaasugrillillä, ajan kanssa grillailu hoituu entisten asukkaiden pihalle jättämällä puilla lämpiävällä. Vanhan grillin vieressä nököttävä vihreä puinen häkkyrä on metallisen roskiksen suojus, joka on lähdössä siitä niin pian kuin mahdollista autotalliin/varastoon.



Terassinkin varalle vielä paljon suunnitelmia, joista myöhemmin lisää.. Nyt koiruus kainaloon ja terassille nautiskelemaan!

-Oona

1 kommentti:

  1. Niin ei me sentään painekyllästettyä puuta lakkaamaan aleta ;)

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)