29.9.2013

Aivan metsässä!

Oonan "mammaloma" alkaa olla ohi ja meillä on alkamassa hieman toisenlaisen arjen opettelu :) Molemmat koirat pitää aamulla lenkittää samaan aikaan ja muutenkin hoitaa ruokkimiset sekä aamutoimet vähän erilailla mitä kuluneet kuusi viikkoa ollaan totuttu. Viikonloppuihin on useamman viikon kuulunut jo metsälenkkejä koirien kanssa. Stellan sisaruksien sekä oman lauman kanssa erikseen :) Syksyllä luonto tarjoaa uskomattoman hienoa sävyjä ja valoa, joten järkkäri onkin ahkerasti kulkenut metsässä mukana.




Nämä kuvat ovat meidän lähistön ulkoilureitiltä, jonka löysimme vasta vähän aikaa sitten. Lenkki on aika lyhyt, mutta ihan sopivan pituinen jos pentu mukana. 


"Tulkaa jo!"

On tuo vanhempi aika komea jätkä :) Vielä kun saisi aikaiseksi nyppiä kunnolla koko koira läpi. Tämä herra ulkoilee varsinkin näin syksyisin remmissä, koska lähtisi aivan varmasti riistan perään. Tänään lenkillä nähtiinkin valtavan iso hirvi ihan lähellä, pennut eivät sitä tainneet edes nähdä.


Stellan kanssa on alkanut myös pentukurssi, jota nyt pari kertaa jo ollut. On ollut hauska huomata sielläkin, miten erilaisia nämä kaksi koiraa ovatkaan.

Tämän viikonlopun pihahommien todo-lista jäi täysin tekemättä, joten se ohjelmassa ensi viikolla. Oikein hyvää alkavaa uutta viikkoa ja nautiskelkaa suht lämpimistä syksyisistä keleistä vielä kun voi!

-Petteri

13 kommenttia:

  1. Ihan mahtavat kuvat taas, värit ja tunnelmat. Kyllä pennut on hellyttäviä, Stellakin semmoinen pikkuinen pirpana, kyljistään pyöreä ja jaloistaan hontelo, vähän hönö :). Ja Tikru komea...

    Kivaa työviikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsässä oli kyllä ihan loistava valo tuohon aikaan. Mallitkin ihania, joten kuvaajalle jäi helppo homma ;) Stella on kyllä ihanista ihanin pentu, innokas, oppivainen ja suloisista suloisin. Välillä hieman hukassa noiden raajojensa kanssa :)

      Kiitos, kivaa alkavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. Ihan mahtavat kuvat taas, värit ja tunnelmat. Kyllä pennut on hellyttäviä, Stellakin semmoinen pikkuinen pirpana, kyljistään pyöreä ja jaloistaan hontelo, vähän hönö :). Ja Tikru komea...

    Kivaa työviikkoa teille!

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka suloinen tuo pieni Stella-tyttönen onkaan. Ja Tikrulainen on kyllä maailman hienoin poika. <3
    Mahtavia kuvia taas kerran!

    Oli muuten hyvä idea maalata noi numerot tuohon kelloon mustalla, viisarit vielä. ;)

    Ihanaa tulevaa viikkoa koko teidän perheelle! Siitä se arki alkaa kahden karvakamun kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stella kasvaa ihan valtavaa vauhtia ja joka päivä on pullollaan uusia kokemuksia :) Maailman ihanin pentu <3 Ja Tikru on ihan loistava isoveikka <3

      Joo, viisarit saavat mustaa päällensä, kunhan vaan saadaan aikaiseksi ;)

      Kivaa viikkoa sullekin, terkut Mixulle ja Pikkuiselle! :)

      Poista
  4. Onpa hienoja kuvia! Ihania koiruleita. :)

    VastaaPoista
  5. Vau mitä kuvia! Teidän koirat on niin omaa luokkaansa tuon kauneuden kanssa, ottaisin heti oman vastaavan ellen olisi allerginen :(

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt koirat ihan punastuisi jos ymmärtäisi :) Jännä nähdä, minkälainen prinsessa tuosta Stellasta kasvaa. Odotukset on korkealla ja aineksetkin pitäisi olla kunnossa :)

      Poista
  6. Eihän noita kuvia ja koiria voi, kuin ihailla.Neidin päätä on keretty" paikkamaalata" jo toisenkin kerran, kun tuon pojan kyljet on maalattu samalla kertaa kuin pääkin.Neidin parta on kylläkin jäänyt ajamatta. Olen pääsääntöisesti pitänyt naisia luonnossa kauniinpina,kuin miehiä.Äkkiseltään linnut taitavat ottaa pisteet miehelle koreudessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neidin parta on kyllä sellainen, joka pitäisi nyppiä pois. On vaan erittäin äkäinen jos hänen naamastaan jotain nypitään, mutta pakko se on totuttaa siihenkin. Neidin väritystä seuraillaan mielenkiinnolla, syntyessä korvat olivat hyvin mustat ja nyt ne on jo hyvinkin ruskeat, takatäplän pysyessä hyvin tumman mustana.

      Poista
  7. Aivan mielettömän upeita kuvia!! :) Wau.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)