1.4.2013

Pukuhuoneen remonttikatsaus

Pukuhuoneen pintaremontti etenee hitaasti, mutta varmasti. Viime viikolla kaikki seinät ja katto saivat päällensä valkoisen maalikerroksen. Tila raikastui jo ensimmäisen kerroksen jälkeen. Eihän se maalijämä riittänyt alkuunkaan vaan jouduin 3L purkin ostamaan lisää. Kokonaan  valkoiseksi pukkari ei toki tule, jätämme tilassa olleen tumman "parvekelaudoituksen" paikoilleen. Näiden pesu juuriharjalla teki paljon :)
Haaveissa on edelleen löytää joku pitkulainen penkki, jossa voisi olla ainakin osittain avattava istuinosa säilytystilan vuoksi. Tämä todennäköisesti tilataan puusepältä mittatilaustyönä, valmista haluamaamme kun ei varmasti kovin helpolla löydy. Käytännöllisyys on siis tärkein mitä istuimelta haetaan.

Vanhasta kokoonpanosta ainoastaan pesukone jää huoneeseen, sekin vaihtaa hieman paikkaa, jonka vuoksi molemmat letkut pitää vaihtaa pidempiin. Myös pyykkikorit vaihtuvat ja nyt kaivataankin taas teidän apua. Oletko nähnyt jossain myytävän isoa korkeaa, mielellään kannellista vaalean puun väristä punoskoria? Vinkeistä ollaan suuresti kiitollisia jo etukäteen :)Jotain pientä ja kivaa väriäkin on luvassa, nimittäin pyyhekoukut tulevat olemaan pieni väriläiskä valkoisella seinällä. Mitä muuta me tilaan vielä keksitään on arvoitus, ainakin äidiltäni pitäisi hakea oikeasti vanhat valkoiset tikkaat ja mahdollisesti ullakolla oleva vanha ikkunanpoka voisi toimia peilin kehyksenä. Vähän erilaista siis mitä meillä totuttu näkemään, aika näyttää miltä siellä lopulta näyttää :)

- Petteri

14 kommenttia:

 1. Tuo lattia pääsee todella hyvin esille valkoisen keskeltä. Todella raikas kokonaisuus! Stockalla oli vaaleita, suuriakin koreja. Mutta muistaakseni ilman kantta. Onnea korin etsintään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aiemmin tuo lattiakin oli yhtä kamaluutta kokonaisuuden kanssa. Ajatuksissa kuitenkin näin, että tuo toimii valkoisen kanssa aika hyvin ja kun värikään ei ole samalla tavalla punertava kuin seinät oli. Stockan korit onkin tiedossa, muuten todella hyvät mutta kannet olisivat aika kivat. Saattaa olla, ettei sellaisiakaan löydä mistään :)

   Poista
 2. Vau, näyttää hyvältä. Kivoja suunnitelmia myös. Jännityksellä täällä odotellaan mitä vielä tilaan keksitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesken se vielä on, kuten myös sisustuksen suunnittelu. Eiköhän siitä kuitenkin saada aikaiseksi ihan mukiinmenevä pukuhuone :)

   Poista
 3. https://stockmann.com/p/fi/Casa-Stockmann-Pyykkikori/562157/11461/11461?itemId=491321 on kyllä ilman kantta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä muuten hyvä, mutta pyykkikorilta vaadimme kannen. Kiitos kuitenkin vinkistä! :)

   Poista
 4. Raikkaalta näyttää. Pyykkikoria voitte katsella Ruissalossa sijaitsevasta Adellasta.
  Heillä on myös verkkokauppa
  http://adella.fi/tuotteet.html?id=24/726#.UVmVkPoayc0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän oli lupaava kori :) Voisi sijoittaa mielellään näkyvämmällekin paikalla kuin pukuhuoneeseen :)

   Poista
 5. Upeat valkoiset seinät! Tulee kyllä mahtava pukuhuone :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi kivalta. Mä tykkään kun vanhoissa taloissa vaalitaan jotain vanhaa henkeä, eikä kaikkea revitä ja tehdä ihan uuden näköistä.

  Tuli vaan mieleen, että tohon peräseinälle, pyykkikoneen päälle sopisi kaksi valkoista seinähyllyä, alempi ikkunan alareunan tasalle ja ylempi pistorasian yläpuolelle. Avohyllylle saisi pyyhepinoja, pesuaineita (näteissä rasioissa) yms. pientä säilytettävää. Sitten pesukoneen vasemmalle puolelle kaksi samanlaista koria täyttämään kolo, toinen vaalealle pyykille ja toinen tummalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meillä tosiaan sisustus on suht moderni, mutta kuitenkin olemme halunneet säästää tosiaan jotain vanhaakin.

   Pyykkikorien suhteen suunnitelma tosiaan on juurikin tuo. Tuo hyllyidea on aivan loistava, se pääsee todennäköisesti toteutukseenkin :) Sijoittelua tosin täytyy miettiä, sillä pyykkikone on päältä täytettävää mallia..

   Poista
 7. Raikasta :)

  Kodin ykkösessä näytti olevan melko suuria valkoisia kannellisia koreja. Nätti punotun näköinen pinta, taisi olla kotimaisen firman tuote mutta en mitenkään muista valmistajan nimeä. Meidän kaupungissa ne oli sijoitettu siivous eli sini-osastolle :)

  VastaaPoista
 8. Hei, luulen tietäväni, mitä koria tarkoitat! :) Tai epäilen, että veimme sellaisen kimppalahjana kaverille. Täytyykin piipahtaa siellä. Kiitos tuhannesti vinkistä! :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)