27.6.2011

Pionien tuenta



Pihatiemme varrella on pieni kukkamaa, jossa on mm. 2 valkoista pionia. Nämä olivat pitkään nupussa ja painuneet sitä mukaa myös maata kohti. Nyt osa jo kukassa ja aika lohduton näky. Autotallissamme on kaikenlaista pientä puutavaraa. Rakensin toiselle pionille tuen. Materiaaleina on rimanpätkät jalkoina ja jalkalistat poikkipuina. Kirveellä jalkoja hieman terävemmäksi, lekalla maahan ja lopuksi naulaimella koko paketti kiinni. On vähän vino varmasti joka suuntaan, mutta siisti ja erittäin toimiva ja nopea rakentaa. Toiseen tukeen olisi poikkipuut, tolpat pitää vielä keksiä jostain.

Kävin perjantaina katsomassa kaupallisia ratkaisuja. Kekkilän pensastuki oli todella kiva ja nätti. Hinta 30e sai miettimään, onko tuossa mitään järkeä, no ei siinä kyllä ole. Kahteen pioniin tällainen maksaa jo 60e. Sillä saa aika ison kasan rimaa Puukeskuksesta, tekee koko pihan marjapuskille kehikot siitä määrästä.

Kukahan laittaisi nämä kaikki irtotavarat lainalaatikoista omille paikoilleen? Nekin pitäisi palauttaa... Hyvää kesäpäivää!

-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)