1.8.2012

Dropp!

Sen lisäksi, että AK voitti vähän aikaa sitten arvonnasta itselleen Menu Dropp! -kulhon, olihan meidän pakko hankkia sellainen itsellemmekin. Vihdoin viime viikolla saimme kulhot, on se kyllä kiva! :)Väriksi valitsimme (yllätys yllätys) valkoisen. Nyt jälkeenpäin ajateltuna värillinen, esimerkiksi keltainen, kulho olisi ollut mahtava erottuvalla ulkonäöllään. Iloinen väri sopii myös kulhon hauskaan ajatukseen. Kuitenkin olen tyytyväinen valkoiseen, sillä hedelmät näyttävät siinä yksinkertaisesti herkulliselta kaikessa värikkyydessään.Kulho on kooltaan yllättävän suuri. Kuvissa näkyviä omenoita on kaksi kiloa, joten siihen mahtuu todella paljon hedelmiä tai mitä tahansa sitten haluaa laittaakaan. Materiaalina silikoni on hauska, kulho elää jatkuvasti.En uskaltanut vielä jättää kulhoa valvomatta pöydälle. Tuo karvainen pikkumies on vähän turhan kiinnostunut noista "roiskeista", täytyy ensin vähän siedättää :)

-Oona

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen! Olisipa tarpeeksi iso taso kodissani, niin voisin hankkia samanlaisen!

  VastaaPoista
 2. Tähän siis omppuja tarttitte... ;)
  On muuten herkullisen näköisiä. Varmasti tuo kulho tekee sen. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt kesällä sopis tosi hyvin esim. sun parvekkeelle, ei haittaa kosteuskaan :) Oon ehdottomasti sitä mieltä, että jos joku tavara on tarpeeksi kiva, sille löytyy sopiva paikka :)

  VastaaPoista
 4. Myönnetään, valitsin kaupasta parhaimmalta näyttävät hedelmät ;) Ehkä niitä tosiaan tulee muutama maistettuakin. Jos siis viitsii rikkoa "asetelman" :) Kaunis kulho tekee kyllä paljon.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)