25.8.2012

Rintsikka goes Kuhankuono

Lauantaipäivänä retkeiltiin Kuhankuonolla. Kuhankuono on osa Kurjenrahkan kansallispuistoa, jonne meiltä ajaa alle puolessa tunnissa. Lyhyen matkan päässä tarjoutuu uskomattomat ulkoilumaastot! Maisemat muistuttavat hyvin paljon lapin maisemia. Nyt käyty lenkki oli alueen uusin ja tarjosi hienoimmat maisemat koko alueelta! Reilu 6km lenkki taittui kahdessa tunnissa upeassa kelissä. Reitti on enimmäkseen pitkospuilla kävelyä, joten eteneminenkin on vähän rauhallisempaa.Uusi reitti oli nimeltään Savojärven kierros, suositellaan ehdottomasti testaamaan! Lisäinfoa siitä löydät täältä!

Tikru olisi koko ajan halunnut vaan mennä uimaan, mutta sinilevän vuoksi ei viitsinyt koiraa uittaa. Pienelle koiralle tämäkin päivä tarjosi taas paljon uusia tuoksuja suolla. Uni maistuu varmasti yöllä.

Olen käynyt jonkun verran kuvailemassa järjestelmäkameralla tuolla maisemia, tällä kertaa päätin jättää ne kilot kotiin ja matkaan tarttui Fuji. On se kiva pokkari! Ylläolevassa kuvassa on testattu kameran omaa salamaa täytesalamana vastavaloon kuvattuna. Hienosti toimii!-Petteri

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit maisemat ja upeasti ikuistetut. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä uskomattoman hieno paikka! Monenlaista on tarjolla :) Makkarat pitäisi aina kyllä ottaa mukaan, olisi maistunut aika hyvältä taukopaikalla.

  VastaaPoista
 3. Hienot on maisemat, ei voi muuta sanoa. Joku kerta auton nokka kohti Kouvolaa ja entistä valkealan kuntaa ja Repoveden kansallispuistoa ;) Vasta kävin ulkoiluttamassa vanhaa canonin 40d:tä...

  t. Salla

  VastaaPoista
 4. Sinne on vähän pitkä matka lähteä Tikrua ulkoiluttamaan ;) Laitetaan ehdottomasti korvan taakse, täytyy ottaa listalle jos siellä päin liikutaan.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on upeat maisemat teillä ja kuvatkin on uskomattoman hienoja. Itsekin käväsin luontoa kuvailemassa viikonlopun aikana, joten varmaan pitää laittaa kuvasatoa siitä.

  VastaaPoista
 6. On kyllä niin upeeta, että näin ihania maisemia löytyy todella läheltä. Pitäis vaan käydä useammin ;) Sun kuvasaldoa odotellessa :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)