24.8.2012

Terassibileet

Heinäkuun puolella vietimme pienen (17 henkeä) porukan kesken terassin avajaisbileitä. Taisivat tosin jäädä tämän kesän ensimmäisiksi ja viimeisiksi terassibileiksi, kelit kun ovat olleet mitä ovat. Silloin juhliittinkin koko kesän edestä, oli kyllä hauskat kemut, kiitos vielä kaikille osallistujille!Petteri ja A kaivoivat ullakolta vanhat vinyylit, joita soiteltiinkin myöhään yöhön asti. Illan menu koostui grilliherkuista, salaateista, patongista ja H:n aivan mahtavasta tsatsikista, nam! Jälkkäriksi nautittiin blogissa jo aiemmin mainittua tuorejuustohyvää. Tulee ihan vesi kielelle kuvia katsoessakin!Kaikki aiemmin blogissa olleet terassikuvat taitavat olla päivällä otettu, näissä kuvissa näkyy myös hieman terassin iltailmettä. Nyt elokuun pimenevinä iltoina olisi ihana fiilistellä terasilla, mutta minä ihan hirveänä vilukissana en vaan pysty. Voisihan sitä tosin vaikka tänään harkita pienimuotoisesti, kunhan on tarpeeksi peittoja ja kynttilöitä :)

Hauskaa viikonloppua!

Muistakahaan osallistua arvontaan, klikkaa tästä!

- Oona

8 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä kaunis ja viihtyisän oloinen terassi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ihmiset viimeistään siitä tekee viihtyisän :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavan näköiset kemut. <3 Ja ihana Oona. <3
  Mutta missä on Tikru? ;)

  Rapsut täältä hälle. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana fiilis! <3 Välittyy kuvistakin jo niin hyvin. :) Oi beibi on kyllä maailman paras lanteen venkutus biisi, että melkein toivoisin uutta kesää jo. Pääsisin veivaamaan kunnolla, viuh vauh. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kesässä tarvii parit hyvät bileet olla ;)
  Tikru oli hoidossa suurimman osan iltaa, ei ois meitä jaksanut katsella ;)

  VastaaPoista
 6. Vähän arvasinkin, että toi kuva herättää joissain tunteita ja muistoja :) Tona iltana tuli kullä testattua terassin tanssinkestävyys, joka on ehdottomasti hyvä!:)

  VastaaPoista
 7. Woow! Hienot kekkerit on ollu! Voin vain kuvitella :)

  VastaaPoista
 8. Oli kyllä hauska ilta! Ja kerrankin hyvä keli :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)