29.8.2012

Haaste: kivaa kuvastosta

Eräänä päivänä Sisusta siis... -blogin enne muisti meitä hauskalla haasteella. Ikean uusi kuvasto on ilmestynyt lähipäivinä ja jokaisella on varmasti omat suosikkinsa ja inhokkinsa. Nyt ne suosikit pitäisi listata ja vielä bonuksena heittää arvaus uudesta hittituotteesta.Haaste menee näin:

- Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta

- Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan The hitti.

- Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäinMeidän suosikkituotteiksimme valikoituivat seuraavat tuotteet:BESTÅ-sarja on ehdottomasti yksi Ikea-lemppareistamme. Helposti muunneltava ja suhteellisen edullinen sarja on yksinkertainen ja juuri meidän tyyliimme sopiva. Seuraavat Bestå-osat löytävät kotinsa makuuhuoneesta.BLADIS-laatikkosetti voi kätkeä sisäänsä vaikka mitä aina koruista toimistotarvikkeisiin. Laatikon kehtaa vielä jättää näkyviinkin :)EIVOR-huopa on mustavalkoraitafanin must-tuote :) Meillä sen voisi sijoittaa esimerkiksi sohvalle, nojatuoliin, keinutuoliin tai makuuhuoneeseen.

Tämä kolmikko myös melko varmasti kotiutuu tämän syksyn aikana :)Sitten hitti. LAPPLJUNG RUTA -tyynynpäällistä onkin näkynyt jo muutamissa blogeissa ja uskon, että sitä tulee löytymään monesta kodista tämän syksyn aikana. Senkin voisimme mielihyvin kotiuttaa.

Haaste lähtee eteenpäin seuraaville ihanuuksille: IMAGE black and white -blogin IMAGElle, All you need is White -blogin S:lle sekä Vastarintama-blogin M:lle.

Oona

11 kommenttia:

 1. kiitti kovasti haasteesta! mulla ei ole kuvastoa enkä tiedä milloin sen käsiini saan, joten en ole varma tuleeko tätä tehtyä. näitä on kiva lukea muiden blogeista kyllä! tuosta tyynynpäällisestä pidän minäkin kovasti :)
  tiedätkö tuosta Eivor-huovasta, onko se vitivalkoinen vai luonnonvalkoinen kuten Stockholm Rand -matto?

  VastaaPoista
 2. Kuvasto löytyy myös täältä: http://onlinecatalogue.ikea.com/FI/fi/IKEA_Catalogue/

  Eivor-huopa on muistaakseni luonnonvalkoinen, kuvissa näyttää kirkkaammalta mitä todellisuudessa on.. ehkä siitä syystä se on aina jäänyt kauppaan :)

  VastaaPoista
 3. On se tosin huomattavasti valkoisempi kuin matossa oleva valkoinen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti ihanat. <3 Haaste vastaanotettu ja innolla alan sitä työstämään (LUE: kaadun sohvalle lukemaan THE RAAMATTUA!)... ;)

  Tikrulaiselle rapsutuksia. <3

  VastaaPoista
 5. EIVOR huopa käväsi jo viimeviikolla kärryissä, mutta sai kuitenkin jäädä odottamaan toista kertaa, kun tuntuu tuota mustavalkoista olevan ihan liikaakin. :D

  VastaaPoista
 6. joo niin mä vähän muistelinki!
  hei kiva, ehkä ehdin tuohon nettikuvastoon syventyäkin :P. tosin tiiän jo nyt et tästä seuraa vain reissu Ikeaan!

  VastaaPoista
 7. Kiitos huippukivasta haasteesta! :) Nuo mustat säilytyslaatikot on tosiaan aika kivat!

  VastaaPoista
 8. Jei, tuotosta odotellessa :)

  VastaaPoista
 9. Mullakin oli tänään EIVOR kädessä, mutta hän jäi (taas) kauppaan. EIVOR herättää vähän ristiriitaisia tunteita.

  VastaaPoista
 10. Ikea saa ehkä vähän liikaa ilmaista mainosta tästä haasteesta ;) Mä hei selvisin tänään Ikeasta ostamatta yhtään mitään!

  VastaaPoista
 11. Kävin tänään Ikeassa, mutta unohdin kokonaan katsoa nuo laatikot. Onneksi se on tossa vieressä, tulee varmasti pian mentyä uudelleen :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)