23.7.2013

Tampereen sisustusliikkeet?


Rintsikan väki suuntaa loppuviikosta Tampereelle vähän kyläilemään ja viettämään muuten vain aikaa. Luonnollisesti sisustusshoppailu kuuluu päivän ohjelmaan! Kysymys kuuluukin, missä kannattaisi käydä? Aikaa meillä ei kuitenkaan hirveästi ole, sillä lauantai-illaksi pitäisi ehtiä takaisin juhlimaan ystävän valmistujaisia, eli hyvät vinkit otetaan avosylin vastaan :)


-Oona

10 kommenttia:

 1. itselläni oli tarkoitus mennä myöskin tänä kesänä tampereelle mm. sisustusjuttuja katsastelemaan, mutta saas nähdä ennättääkö ennen kuin syksy tulee. suunnitelmissa itselläni oli kuitenkin tsekata ainakin nämä: domdom (aleksis kiven katu 13) ja sisustusliike live with me (aleksis kiven katu 30).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kesäkaupunki :) Emilian vinkit tuossa alla on kyllä varsin kattavat!

   Poista
 2. Suosikkini Tampereen sisutusliikkeistä on Design Boulevard (Hatanpään valtatie 6, www.designboulevard.fi), valikoimissa mm. HAY, Normann Copenhagen, Muuto ja Ferm. Kiva valikoima lamppuja, pienesineitä ja huonekaluja. Plussaa vielä kivasta omistajasta :)
  Joka kerta liikkeessä käydessä jotakin tarttuu mukaan, viimeksi mm. Normann Copenhagenin Block Table ja täytyy kyllä myöntää, että tämän talouden sisustushankinnat tehdään tällä hetkellä pääosin tuolta ja Sisustus ID:stä :)

  Aleksis Kiven kadulta löytyy Sisustus ID (www.sisustusid.fi) ja DomDom (www.domdom.fi). Liikkeet ovat melkein vastapäätä toisiaan eli suosittelen lämpimästi käväisemään molemmissa!

  Sisustus ID:n valikoimissa mm. Muuto, Artek, By Lassen, Kartell, Design Letters ja Vipp. Instagramissa (@emiliaevi) minulla onkin muutama kuva liikkeestä, mm. Aarnion Puppyt olivat liikkeessä kivasti esillä.
  DomDomista löytyy ihania, vanhoja tuoleja jotka ovat saaneet uuden ilmeen sekä kiva valikoima mm. erilaisia kuppeja ja vateja (House of Rym). Viimeksi liikkeessä käydessäni ihastelin valikoimista löytyviä tarjottimia ja keittiöpyyhkeitä ja valinnan vaikeuden vuoksi jäin vielä miettimään mitä sieltä kotiuttaisi :) Valikoimissa House Doctor, Saana ja Olli, Seventy Tree ja 1x2.

  Mikäli suuntaatte Tampereelle jossakin vaiheessa ajan kanssa, kannattaa kaupunkia kierrellä ja katsastella DesignOnTampere-kartta (www.designontampere.com/dot-kartta/) kädessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau mikä opas :) Kiitti! Tuo Design Boulevard onkin tuttu liike, tai siis olemme tilanneet tänne Turkuun sieltä yhden jutun. Mahtava palvelu sähköpostitsekin. Aleksis Kiven kadulla on ilmeisesti uutena myös tuo neelan mainitsema live with me, joka ei kyllä ihan meidän näköinen paikka ollut :)

   Me käytiin tosiaan näissä kaikissa viidessä, aika tehokkaita oltiin kun ehdittiin perjantaina vaikka alunperin piti lauantaina ajan kanssa kierrellä :)

   Poista
 3. Emilialta tuli niin hyvät vinkit, että houkuttelee jo Tampere itseänikin - vaikka olen turkulainen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olikin, mahtavat! Eipä tuonne kauaa kyllä aja, turhan harvoin tulee lähdettyä päiväreissullekaan.

   Poista
 4. Emilia kertoikin jo kaiken tarpeellisen ;) jos haluaa täsmäiskun, Aleksis Kiven katu on oikea mesta. Kadun loppupäässä on myös maalaisromantiikkaa tarjoava Kantriina ja alussa Lilli, josta voi tehdä ihastuttavia löytöjä välillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on varsinainen sisustuskatu sitten, siis ainakin 5 liikettä vai jopa 6! :)

   Poista
 5. Hei! Sillä välin kun perhe lomaillee, blogimaailmassa panokset kovenee! Enää ei riitä, että itse vastaa haasteesee, vaan tällä kertaa tulilinjalle joutuu Tikru :D Nyt vaan vastailemaan kysymyksiin: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/07/johan-pomppas-koirahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tämä on hauska ja toteutukseen menee! Kiitti Kerttu :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)