23.7.2013

Tampereen sisustusliikkeet?


Rintsikan väki suuntaa loppuviikosta Tampereelle vähän kyläilemään ja viettämään muuten vain aikaa. Luonnollisesti sisustusshoppailu kuuluu päivän ohjelmaan! Kysymys kuuluukin, missä kannattaisi käydä? Aikaa meillä ei kuitenkaan hirveästi ole, sillä lauantai-illaksi pitäisi ehtiä takaisin juhlimaan ystävän valmistujaisia, eli hyvät vinkit otetaan avosylin vastaan :)


-Oona

9 kommenttia:

 1. itselläni oli tarkoitus mennä myöskin tänä kesänä tampereelle mm. sisustusjuttuja katsastelemaan, mutta saas nähdä ennättääkö ennen kuin syksy tulee. suunnitelmissa itselläni oli kuitenkin tsekata ainakin nämä: domdom (aleksis kiven katu 13) ja sisustusliike live with me (aleksis kiven katu 30).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kesäkaupunki :) Emilian vinkit tuossa alla on kyllä varsin kattavat!

   Poista
 2. Emilialta tuli niin hyvät vinkit, että houkuttelee jo Tampere itseänikin - vaikka olen turkulainen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olikin, mahtavat! Eipä tuonne kauaa kyllä aja, turhan harvoin tulee lähdettyä päiväreissullekaan.

   Poista
 3. Emilia kertoikin jo kaiken tarpeellisen ;) jos haluaa täsmäiskun, Aleksis Kiven katu on oikea mesta. Kadun loppupäässä on myös maalaisromantiikkaa tarjoava Kantriina ja alussa Lilli, josta voi tehdä ihastuttavia löytöjä välillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on varsinainen sisustuskatu sitten, siis ainakin 5 liikettä vai jopa 6! :)

   Poista
 4. Hei! Sillä välin kun perhe lomaillee, blogimaailmassa panokset kovenee! Enää ei riitä, että itse vastaa haasteesee, vaan tällä kertaa tulilinjalle joutuu Tikru :D Nyt vaan vastailemaan kysymyksiin: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/07/johan-pomppas-koirahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tämä on hauska ja toteutukseen menee! Kiitti Kerttu :)

   Poista
 5. Vau mikä opas :) Kiitti! Tuo Design Boulevard onkin tuttu liike, tai siis olemme tilanneet tänne Turkuun sieltä yhden jutun. Mahtava palvelu sähköpostitsekin. Aleksis Kiven kadulla on ilmeisesti uutena myös tuo neelan mainitsema live with me, joka ei kyllä ihan meidän näköinen paikka ollut :)

  Me käytiin tosiaan näissä kaikissa viidessä, aika tehokkaita oltiin kun ehdittiin perjantaina vaikka alunperin piti lauantaina ajan kanssa kierrellä :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)