31.7.2013

Maitoa!

Heti alkuun kiitokset kaikille tv-tason valaisimen äänestykseen osallistuneille! Tokihan itse teemme päätökset mitä omaan kotiimme ostamme, mutta tällä haettiinkin vähän tukea niille omille ajatuksille. Itse ajattelin ainakin, että puunvärisenä tuo Milk tulee jyräämään mustajalkaisen teidän silmissä, mutta toisin kuitenkin kävi! Taisi nimittäin lopulta mennä äänet tasan näiden kahden välillä. Ehkä se saattoi olla auttamassa meidän päätöstä, tilata valaisin mustilla jaloilla! Nyt jälkeenpäin ajateltuna päätös oli hyvä, nykyisessä paikassaan tammijalat olisivat jotenkin hukkuneet tasoon. Mustilla jaloilla tuo myös tosiaan menee sitten oikeastaan mihin huoneeseen tahansa meillä.



Tilasimme valaisimen Finnish Desing Shopista, jossa on muuten vielä tämän päivän kaikki tuotteet -10%! Jos siis jotain pientä tai isompaakin ostettavaa on, niin kipin kapin käyttämään hyväksi pieni alennus! Tästä pääset shoppailemaan. Alennus koskee muuten jo alessa oleviakin tuotteita.

Kuvissa näkyy myös muuten meidän Tampereen reissun ostoksia... näistä lisää myöhemmin :) Kuvista näkyy myös miten minua on vähän laiskottanut kesäloman jälkeen. En ole nimittäin jaksanut vielä vaihtaa liian kapeaa lasia tason päällä leveämmäksi. Enkä kiinnittää kaiuttimen johtoja nätimmin.




-Petteri

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Toi on kyllä hauskan näköinen pieni kaveri :) Mulle tulee jostakin syystä sieni ja syksyn kaunis ruska tosta mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Hauska ja nimenomaan pieni. Tuo koko meinaan pääsi itseni yllättämään. En muista nähneeni tuollaista koskaan livenä tai en ainakaan ole siihen enempää kiinnittänyt huomiota. Onhan siinä vähän sientäkin, hattu ja kaikki :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä kaunis valaisin! Tuo oiskin työpöydälle kiva valaisin. Valaiseeko muuten miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpöydällekin oikein sopiva kooltaan. Mun mielestä valaiseen kokoisekseen ihan riittävästi, nimittäin jos tuossa olisi ihan järkyttävän suuri valoteho, voisi se näyttää jo vähän hölmöltä. Kirkas kasa, mistä en näkisi muotoja :) Syksylla kun valo vähenee, tulee varmasti pidettyä päivittäin päälle. Arvaas mikä kiva bonus tässä on? Himmennin! :)

   Poista
 3. Wau, tosi hieno. Nyt kun tuon näkee teillä niin todellakin sopii upeasti teille juuri mustajalkaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, sama fiilis tuli kun tuohon se laitettiin. Oikea valinta tehtiin siis, vaikka sitä pitikin hetken vatvoa :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)