27.8.2013

HAASTE: Oman kodin väripaletti!

Pitkästä aikaa Rintsikka tarttuu haasteeseen ;) Saimme ihanaiselta IMAGElta muutama viikko sitten haasteen, jossa oman kodin väripalettia analysoidaan helppokäyttöisellä Chip It! -ohjelmalla. Tulokset eivät yllättäne ketään? :)Pääasiassa mustaa, valkoista ja harmaata ripauksella keltaista. Kyllä, kuulostaa ihan meidän kodiltamme :)

Haaste ei lähde tästä eteenpäin kenellekään tietylle, koska on kierrellyt jo niin paljon blogeja läpi. Tarttukoon ken haluaa :)

-Oona

2 kommenttia:

 1. Ymmärrän, mutta en ymmärrä miksi olet karsinut värikoodit noin. Esimerkiksi lattianne on hyvin hallitseva ja laajapintainen väriläiskä kodissanne. Mutta kai se on aika yleistäkin. Moni ajattelee, että kodissa on vähän vaaleanpunaista, valkoista ja harmaata. Onhan se puolitotuss, kun katsoo vain sohvatyynyjä ja verhoja, ehkä jopa seiniäkin. Mutta samalla on unohtunut isot pinnat kuten lattia, katto, takka tms. kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Ja kiitos kommentistasi :) Pitänee ensin tehdä selväksi, että väriarvot ovat suoraan tuosta hauskasta ohjelmasta, eikä olla karsittu itse siitä mitään. Olemme toki itse valinneet kuvat, joita sinne latasimme. Ohjelma ei näköjään esimerkiksi lattian sävyä ottanut lainkaan huomioon, jonka tosiaan nyt vasta itsekin oivalsin :) Vähän outoa kieltämättä.

   Meillä on muuten katot ja takka vitivalkoisia :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)