23.8.2013

Rallia aamusta iltaan

Meillä on kuulkaa sellaiset rallit käynnissä aamuseitsemästä iltakymmeneen, että välillä ihan hirvittää :) Jatkuvaa se ei onneksi ole, aikansa painittuaan pennulle tulee jo uni ja Tikrukin saa pienen lepohetken. Mitä tekee Oona tämän hetken kun hän nyt kotona koirien kanssa on? Ehtii juuri vähän siivoamaan tai tiskaamaan. Ja ehkä vähän hengähtämään :) Sitten alkaakin taas ralli ja leikki.Tässä myös syy, miksi täällä blogin puolella nyt alkuun voi olla vähän hiljaisempaa, ainakin sisustusjuttujen kanssa. Meidän koti on aika kauheassa kunnossa tällä hetkellä. Lattialla on mattojen sijaan paljon sanomalehtiä, fleecepeittoja, leluja, leluja, leluja, luita, leluja ja petejä. On siellä yksi iso pentuaitauskin, jossa myös edellä mainittuja lattialla. Makkarissa ei onneksi ole muuta uutta kuin yksi peti ja peitto :) Postaukset tulevatkin käsittelemään sisustusjuttujen osalta hetken aikaa jotain rajatumpaa näkymää. Ja hei, yksi pieni arvonta on tulossa varmaan jo tänään tai viimeistään viikonloppuna jos arvottavat ovat ilmestyneet postilaatikkoomme!


Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

Petteri


19 kommenttia:

 1. Ihana pikku vintiö! Sellaisia ne eläinlapset vähän on. Meidän Elsa alkaa olla aikuisiän kynnyksellä, mutta meno ei tunnu siltikään rauhoittuvan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vintiö onkin sopivan kuvaava sana! Tuosta vanhemmasta kuoriutui meillä taas kuin pieni pentu :) Kai nuo rauhoittuu hieman jossain 7 vuoden kohdalla..

   Poista
 2. Onko mitään suloisempaa nähty!! Ei voi koira olla noin suloinen! Kunhan sitä rallia vähän aikaa jaksaa niin helpottaa :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä paljon voi enää suloisempi olla, samaa mieltä :) Näin on, viikon päästä toki vielä rallia on, mutta muuten ehkä vähän tasaantunut tuo yhteiselo.

   Poista
 3. Kunhan arpajaispalkintona ei ole pentua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se vasta hauska palkinto olisikin :) Ei sentään, vaikka postilaatikkoon mahtuisi useampikin.

   Poista
 4. Maailman suloisin pentu! Tekis mieli vähän päästä nuuhkuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloisuuden lisäksi vielä aivan hurmaava luonne <3 Sun täytyy hurauttaa tänne nuuskuttelemaan ;)

   Poista
 5. Aivan suoerihana toi ensimmäinen kuva. Ihan tauluainesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappiotos kyllä, neiti oli juuri sen tarvittavan hetken paikoillaan ja Petteri sai sen ikuistettua :)

   Poista
 6. Voi RAUKKAUTTA mikä pentu!! <3 tahtoo kans :) minusta on silti mukavaa että koiralapset tuo elämää vaikka toki joskus harmittaa keräillä kaikkia revittyjä papereita lattialta ja piilotettuja sukkia. Vaikka se on vielä pientä, kun jossain perheissä isot koirat repii huonekalutkin, huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis rakkautta :)

   Poista
  2. Paperisilput on tosiaan pientä, ei noita pikkuepeleitä voi kuin rakastaa <3 Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tosin riittää, pitäisi olla silmät selässäkin :)

   Poista
 7. Voi itku, mä niin haluan tuommoisen palleroisen!! Kerran kerroinkin, että meillä oli Jack Russeli, olin joku 2-3lk tyttönen kun se meille tuli. Hessun kuolemasta on nyt parisen vuotta, mutta ikävä on vieläkin kova - eli pitkän elämän reilu 16v asti. Jack Russelit on niin ihania, niissä on luonnetta - iso koira pienessä pakkauksessa, ei mikään hienosto moppirettu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, sen takia mekin ollaan rotuun rakastuttu :) Näiden kanssa ei tylsää tule :) Hautuuko siellä ajatus pennusta? :)

   Poista
 8. Ihana ♥ Voin eläytyä osittain sillä olemme nyt valvoneet aamuöisin kun kissanpentu pitää hereillä :D Enpä olisi uskonut että eläinvauvatkin osaavat sen homman. Opettelemme myös mitä tavaroita voi jättääm innekin, esim. hupparit kaiteella on ehdoton nounou jos ei halua että hupparissa roikkuu kissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Meilläkin tyttö on kova järsimään kaikkea, yllättäviin paikkoihin naskalit voi iskeä.. Meillä onneksi yöt on nukuttu erittäin hyvin, mutta Tikrun kanssa saatiin kyllä valveilla oloa kokeilla. Tsemppiä sinne, ihanaa vauva-aika kuitenkin on <3

   Poista
 9. Voi sitä ihanaa pentuaikaa.. ;) Mutta juu, kyllä ne hauvavauvat on sen arvoisia, kotia ehtii sisustella sitten myöhemminkin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja onhan tässä kaikenlaista pientä projektia koko ajan menossa.. makkarin esittelypostauskin tekemättä :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)