18.8.2013

Stella on kotona!

Ihana päivä. Stella muutti tänään uuteen kotiin ja Tikru sai kauan odotetun pikkusiskon <3 Alkaa muistumaan mieleen Tikrun pentuaika, nimittäin olimme jo unohtaneet, että istuimilla ei hirveästi tarvitse näiden kanssa istua vaan lattialle on mentävä :)Tikru on ottanut yllättävän hyvin vastaan uuden, alkuun hieman pelokkaan pienen terrierivauvan. Rohkeutta on kertynyt reippaasti iltaan mennessä ja alkoihan se yhteisleikkikin aika nopeasti. Erilaisia leluja vedetään yhdessä moneen eri suuntaan, ei tuo pieni ainakaan ihan helpolla näköjään luovuta, vaikka voimassa vielä pitkään häviääkin. Tikrukin osaa hyvin säädellä voimaansa, ettei täällä pieni sentään ilmassa lentele lelussa kiinni :)

Kuvat on nyt vähän mitä on, mutta parempia on varmasti luvassa kun saa rauhassa kuvailla. Kuvaushommia haittaa nyt leikki- ja lastentarhasetänä toimiminen :)

Kaleido-arvonta suoritetaan huomenna ja julkistetaan voittaja! Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

-Petteri & Oona ja Tikru & Stella

32 kommenttia:

 1. <3 voi suloisuutta! Onnea pienokaisesta!

  Heppu

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nimenomaan pieni <3 Tosta toisesta kuvasta huomaa kokoeron hyvin.

   Poista
 3. Voi miten suloinen ja Tikru näyttää niin isolle vauvan rinnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stella no aivan valloittava ja leikkisä pikkuinen <3 Joo, T taas on aivan jättiläinen :)

   Poista
 4. No, mutta onpas hän söpönen <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Hän on aivan valloittava, oikea sydäntenmurskaaja <3

   Poista
 5. Onnea hauvan omistajille. Teidän sateella on kyl ihan samanlainen väritykseltään kuin meidän Feetulla, hännän tyvessä musta täpliä ja vasemman korvan reunassa valkeaa.. Kasvotkin niin samanlaiset..ihana pentu, nauttikaa ja tallentakaa muistoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänkin on varmasti aivan hurmaava :) Pentuaika menee nopeasti, täytyy ottaa aiki ilo irti :)

   Poista
 6. Ihana pikkuinen! <3

  VastaaPoista
 7. Voi kun suloinen! Onnea uudesta tulokkaasta! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana suloisuus. Meillä oli reilu vuosi sitten sama tilanne. Vanhempi uroshauva ja pienen pieni tyttökoiruus <3. Nyt se tyttökoiruus on kasvanut jo isoksi bokkeriksi ja koiravauva kuume iskee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentuajasta pitää ottaa kaikki ilo irti, se menee niin nopeasti :) Stella on kyllä super :)

   Poista
 9. Mikä ihana suloisuus. Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Lähiviikkojen aikana paljastuu, mitä suloisuuden alla piilee ;)

   Poista
 10. Onnea uudesta suloisuudesta <3 valloittavan näköinen pikkuneiti! Onko tikrulla aina panta? Meidän käpsältä kun lähti karvat kaulasta, panta kuin panta, niin tyydyttiin pitämään vain ja ainoastaan ulkona...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hän on valloittava :) Tikrulla on panta vain ulkona ollessa ja nyt kun uusi pieni kaveri niin joku panta on sen takia, että saa tarvittaessa vähän menoa rauhoitettua :) kuvissa se kaikista rajuin panta vielä :)

   Poista
 11. Oi kun suloinen, onnea hauvavauvasta! :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat pikku kaverukset!Varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa:)-Sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on sellainen ralli välillä päällä, että ihmisiä hirvittää :)

   Poista
 13. Aivan I H A N A! Ja Tikru tietysti myös :-) Meilläkin 2v parson-uros ja ollaan leikitty ajatuksella ottaa kaveriksi toinen. Miten päädyitte tyttökoiraan vai oliko siihen mitään sen kummempaa syytä? Tiedän monia, joilla on 2 urosparsonia eikä ongelmia ole, jos pentu tulee taloon sopivaan aikaan. Vai tuleeko Tikru toimeen muiden uroskoirien kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeastaan mitään sen kummenpaa syytä ollut. Poikia nyt on noin ylipäätäänkin tietysti tarjolla enemmän, joten sekin osaltaan varmasti vaikutti. Ja kun meillä jo sellainen on, ajateltiin nartun olevan järkevämpi vaihtoehto. Onpahan sitten kokemusta molemmista :)

   Kyllä kai sellaiset pahemmat rähinät saadaan aikaiseksi on siinä sitten samaa sukupuolta tai ei. Tikrulla on pennusta asti melkein kaikki koirakamut olleet uroksia, joten niiden kanssa sillä ei mitään ongelmia ole ollut koskaan. Tikru on aina ollut sellainen kaikkien kaveri. Paitsi naapurin kissan :)

   Poista
 14. Voi luoja, kun suloinen ja pentukuume nousee taas. Olin jo valmis adoptoimaan jackrusselin pennun huostaanottotapauksen vuoksi :)

  VastaaPoista
 15. Haittaako se jos pentukuume nousee? :) Tiedän siihen muuten oivan lääkkeen.... :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)