3.8.2013

Pieni pankki

Viime viikonlopun Tampereen reissulta tarttui mukaan kaikenlaista pientä sisustustavaraa. Sisustusshoppailu meinasi kyllä lähteä käsistä pahemman kerran, Tampereelta kun löytyy muutama aivan ihana sisustusliike. Mikä siinä muuten on, "lomalla" sitä antaa itselleen luvan ostaa pitkään himoitsemiaan tavaroita, joita ei siihen mennessä ole raaskinut ostaa? Näin kävi tällä reissulla mm. Muuton Crushed-kulhon kanssa...

Mielestäni koko reissun paras löytö oli Ferm Livingin mustavalkoinen liukuvärjätty talo, joka on kauneuden lisäksi myös säästöpossu. Nyt meillä on siis oma pieni pankki, johon toivottavasti kertyy myös sisältöä :) Kaunista ja käytännöllistä, mikäs sen parempaa? Teimme kaikki ostoksemme Design Boulevardista, joka on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

Ai niin, teitä on Facebookin puolella ihan pian 400 ja Instagramissakin kohta jo 200. Mitäs sanotte, laitetaanko pieni arvonta käyntiin, kun saadaan Rintsikan Facebookiin pyöreä luku? :)
-Oona

9 kommenttia:

 1. Ihania hankintoja. Jotenkin musta tuntuu, et sorrun myös jossain vaiheessa samaiseen taloon. Toistaiseksi oon onnistunut hillitsemään itseni, mut ei se ikinä loputtomiin kestä :)

  VastaaPoista
 2. Hieno talo, noitahan voisi hankkia vaikka kokonaisen kylän. Tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas voidaan todeta sama, yksinkertainen on kaunista :)

   Poista
 3. Hyviä shoppailuja!!! Tuo talo kelpaisi tännekkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon taloon mäkin oon erityisen tyytyväinen. Sitten vaan klik klik, niin talo on matkalla kotiin ;)

   Poista
 4. Pankki on kyllä ihana!Mitä tästä ihanuudesta pitää maksaa? Voiko noita siis tilata Design Boulevardilta suoraan?
  Ellen

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)