5.6.2011

Kasvimaata

Kasvimaa on jyrsitty ensin pitkittäin ja sitten perään poikittain. Melkoisen kovaa maata. Joukkoon sopivasti hevosenpaskaa ja taas vähän sekaisin maata. Toistakymmentä vakoa perunaa istutettu sekä vähän tilliä ja aiemmin kerrostalon parvekkeella idätetyt salaatit pääsivät myös maahan. Perunat saivat myös jotain valkoista voimaa mukaan maahan. Huomenna menee vähän salaatinsiemeniä lisää.Tarkoitus olisi vielä taimista istuttaa erilaisia yrttejä, joita käytämme ruuanlaitossa. Eniten varmasti basilikaa menee. Sipulia olisimme halunneet, mutta niitä ei taida enää tähän aikaan vuodesta saada. Ruohosipulia on sopivasti valmiina kasvimaan reunalla, pitäisi vaan opetalla syömään sitä. Salaatin joukkoon menee kivasti ja mukava napata nippu ja iskeä vieraiden kouraan.

Oonan setä ja hänen ystävänsä oli tämän projektin tirehtöörit, jumalattoman suuri apu! Kasvimaata myös vähän analysoitiin, emme me vaan osaavammat aivot ja jostain rikkaruohosta päätellen maa on hapanta, joka on hyvä kasvualusta perunoille ja muillekin mitä me olemme istuttamassa.

Maalaus edistyi tänään myös paljon. Takka sai ensimmäisen kerroksen Lumi-maalia. Siitä tulee todella kiva! Olohuoneen katto on listojen kiinnitystä vailla valmis. Jäljellä on eteisen katon maalamaaminen loppuun. Pari kertaa se on varmasti vielä maalattava, ei oikein peity.-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)