6.6.2011

Keittiön kevyt päivitys
Kuvissa keittiö nykyisellään. Keittiöremontti on tehty vuonna 2001, joten kaapit ovat kaikinpuolin ehjät ja uudehkot. Ei ole mitään järkeä vaihtaa niitä. Ovien kuviot, vetimet ja puunväriset osat ovat kaukana meidän tyylistä, mutta onhan tuossa jotain hyvääkin; valkoinen, ehjä ja toimiva. Vetimethän olisi vielä kohtuukustannuksin vaihdettavissa, mutta puuosia ei tuosta vaan vaihdetakaan. Puunväri ja sininen tapetti ei mielestämme sovi yhteen, ei vaikka mistä suunnasta katsoisi. Tapetit menevät siis vaihtoon. Haluamme säilyttää tapetissa usein vanhoihin taloihin sopivaa pystyraitaa, tosin vähän nykyaikaisempana versiona. Tapetti on aavistuksen helmeilevää, hopeaa pystyraitaa. Linkin takana olevassa tapettimallissa sävy on vähän kellertävä, jota se ei kyllä luonnossa ole. Tapetti näyttää siis tältä (Klikkaa!)

Ruokailuhuoneeseen tulee nykyisen ruokailutilan korkeakiiltovalkoinen 6-hengen pöytä. Pöydän ympärillä on Askon mustia Julie-tuoleja 6kpl ja näitä samoja tuoleja kävimme ostamassa 4kpl keittiöönkin. Keittiöön löysimme myös korkeakiiltovalkoisen neliön 85cm pöydän, joka sopi täydellisesti meille ja tilaan. Ajatuksena oli myös, että saamme kätevästi tehtyä 8- tai jopa 10-hengen kattauksen ruokailuhuoneeseen yhdistämällä pöydät ja tuolit.

Kuvassa näkyvä Huure-kotikylmiö on todella mukava! Tila ei tule meiltä jääkaapissa loppumaan kesken. Keittiön mukavuuksiin kuuluu myös ilmalämpöpumppu, joka on huoltoa vailla. Sisäyksikön nesteitä kierrättävän moottorin laakerit taitavat ulista, koska ulina ei muutu tuulettimen moottorin nopeutta säätäessä. Toivottavasti moottorinvaihdolla saisi hiljaisen pelin.

-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)