9.6.2011

Trimmeri eli siimaleikkuriSiimaleikkuri on aivan ehdoton laite omakotitaloasujalle, mikäli pihalla kasvaa jotain. Meidän pihalla sitä on jo tarvittu tienpuoleisen ojan raivaamiseen sekä puskien ja muiden alusten siistimiseen. Noihin paikkoihin kun ei ruohonleikkurilla mennä. Laitetta hankkiessa mietin sen kaksi minuuttia, että säästäisikö vähän ja ostaisin sähkökäyttöisen... näin jo itseni ensin vetämässä 50m jatkojohtoa talolta tontin kaukaisimpaan rajaan, sitten johto sotkeutuu puskien ja/tai jalkojen ympärille, tehoakaan ei oikein siinä ole. Kaiken kivan jälkeen, kelaan sen 50m kaapelia sieltä puskien välistä kasaan ja vien talliin. Ei kiitos. Ostin polttomoottoriversion nimeltään Stihl FS 40 C. Tämä on ikivanha laadukas merkki ja luotan siihen, että tein melko hyvät kaupat. Trimmeri on malliston pienin, painoa taitaa olla hieman päälle 4kg. Täysin riittävä normaalille tontille.

Hintaa siimaleikkurilla on hieman päälle 200e ja paketissa tulee mukana myös silmäsuojaimet. Ei tulisi mieleenkään käyttää hetkeäkään ilman suojaimia. Älä käytä sinäkään.

MUUTTO LÄHESTYY! Muutamme lopunkin omaisuuden lauantaina Talolle! Olemme tämän viikon kuskanneet valefarmarillamme (Audi A3) täysiä lainalaatikkoja irtainta tavaraa, astioita, vaatteita ja muuta sellaista mitä emme tarvitse enää keskustakodissa. Olen jo suunnittellut valmistavani kroisanttiaamiaisen sunnuntaina kun ensimmäisen kerran heräämme omasta Talostamme.

Tänään tuli pihaan puutarhakalusteet!

-Petteri

(kuva valmistajan sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)