4.6.2011

Siemenvesiä, bensaa, kaasua ja maaliaKellarissa sijaitseva vesiautomaatin pumppu sanoi sopimuksensa irti ensimmäisellä käyttökerralla. Ikivanhasta halpispumpusta paloi ilmeisesti käämi pienen savun saattelemana. Pumppu kainaloon ja Varsinais-Suomen Huoltopalveluun. Huoltaa ei kannata, tein kaupat uudesta rosterisesta pumpusta, johon sain kaupanpäälle vielä liittimet asennettuna, jotta voin vain kytkeä pumpun kotona. Kyseisellä pumpulla nostetaan toisesta kaivosta pihan kasteluvesi. Samalla vedellä testasin myös painepesuria perjantaina. Pumppu toimii hienosti ja myös painepesuri.

Bensaa tällä viikolla on mennyt siimaleikkuriin, eli trimmeriin. Pihalla on puskia ja pensasaitaa niin paljon, että trimmerin osto oli järkevää. Myös tien puoleinen oja on pidettävä siistinä, niin näyttäisi koko kadun naapurit tekevän. Päädyin polttomoottoriseen, koska en halua vetää johtoja perässä ja mielestäni polttomoottorinen on vain niin paljon tehokkaampi ja järkevämpi kaikinpuolin. Takaluukussa on upouusi Stiga multiclip 50 ruohonleikkuri myös, joka tänään otetaan käyttöön. Nurmikko on leikattu viikko sitten ja alkaa olemaan jo aika kauhessa kunnossa. Tänään on pakko leikata nurmikko.

Eilisen perjantain otin vapaaksi, tarkoituksena oli maalata koko päivä. En maalannut lopulta pisaraakaan. Eilen ostin myös kaasugrillin ja kasasinkin sen myös ja valmiiksi. Kasaamiseen meni aikaa noin puoli tuntia kun rauhallisesti värkkäili terassilla. Lauantain lounas nautitaan grillin kautta. Loppupäivä menikin Nummelassa, jossa kävimme toistamiseen tapaamassa uutta perheenjäsentämme... vuh vuh siis ja tästä lisää myöhemmin!Termari täyteen kahvia ja suunta kohti Taloa, tänään maalataan olohuone kolmannen kerran (ei peittänyt samalla tavalla kuin ruokailuhuoneessa kävi, siihen riitti 2 kertaa) sekä pohjamaalattu takka saa ensimmäisen kerroksen vitivalkoista Lumi-maalia. Siitä tulee hieno! Eteinen on myös valmiiksi suojattu ja paneelikatto saa maalia ensimmäisen kerroksen. Viikonlopun aikana on siis tarkoitus saada kaikki maalaustyöt valmiiksi, jotta voimme keskittyä viikolla iltaisin muuttamaan irtaimistoa. Päämuuttopäivänä, lauantaina 11.6. siirtyy kaikki isoimmat kalusteet.

-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)