5.8.2012

TV-tason päivitys

Kesä on ollut hieman hiljaisempaa aikaa sisustusprojektien suhteen. Nyt vimma taas nousee, suunnitelmissa muunmuassa erään huoneen pintojen uusiminen. Sitä suunnitellessa ja odotellessa oli tv-tason pienen päivityksen aika.Meillähän on tv-tasona kaksi Ikean Bestå-sarjan 120cm leveää kaappia korkeakiiltovalkoisin ovin. Pääliosa on tähän saakka ollut mattapintainen rungon värinen valkoinen. Monessa blogissa olen ihaillut valkoista lasia tason päällä ja nyt vihdoin ja viimein saimme mekin kotiutettua lasit. Pienellä saa paljon aikaiseksi :)

Meidän molemmat koiratkin tykkää tv-tason uudesta ilmeestä :)-Oona

12 kommenttia:

 1. Tosi hienot! :)

  Minäkin olen monta kertaa miettinyt laseja meidän Beståjen päälle, mutta kun meillä niitä 120 cm yksiköitä kolme peräkkäin niin olen ajatellut, että tulee liian monta saumaa lasiin. Miltä teidän mielestä tuo sauma näyttää lasien välissä? Häiritseekö mitenkään? Itse en näistä kuvista sitä erota mitenkään.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä enemmän näkyi kaappien sauma kuin lasien. Siistimpi näin.

  VastaaPoista
 3. Täällä pyöritellään vielä itse Bestån hankintaa ja varmaan vielä jonkin aikaa, ennen kuin pääsee miettimään tason laseja ;) Vieläkin mietin tulevan Beståni korkeutta, 64 cm vai 38 cm + jalusta. On se vaan teillä niin kaunista. t. ikuinen ihastelija ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo viimeinen kuva! ;) Kaverukset <3

  VastaaPoista
 5. Pikkuhifistelyt tekee parhaudesta täydellisyyttä ;)
  Hienolta näyttää.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Irina <3 Jos meinaat telkkarin siihen laittaa, ehkä tuo matalampi vois istuu siihen paremmin. Meilläkin on harkinnassa kaksi lisää, saa nähdä koska toteutuu :)

  VastaaPoista
 7. Alunperin taisi hankinta-ajatus sulta lähteä, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 8. Meidän koirat :) Harmi kun eivät ihan samassa asennossa poseeraa ;)

  VastaaPoista
 9. Moi!
  Tuossa Bestån päällä on aivan ihana lamppu... Mistä olet sen hankkinut?
  -tahtoo samanlaisen- ;o)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Päivi! Se on Pentikin Rondo ja varjostimena on samaisesta liikkeestä pienempi Deco. Kivoja ostoshetkiä! :)

  VastaaPoista
 11. Hei! Ihan blogi sinulla, eksyin ensimmäistä kertaa lukemaan. :) Mistä ostit tuon lasin, löytyikö Ikeasta tuohon bestå-sarjaan sopivan syvyinen lasi? Todella hyvä idea, tekee ihan eri näköisenkin tuosta tasosta. On kyllä todella kaunis koti teillä!

  Liinu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Liinu ja kiitos kauniista sanoista :)

   Lasia löytyy ihan Ikeasta ja on tuohon tarkoitettu. Tuo lasi kyllä muuttaa koko kalusteen ilmettä. Meillä tämä kokoonpano hieman nyt muuttuu keväällä, 1/4 pituudesta pois ja päälle yhtenäinen lasi.

   Lasi taisi tuossa 120cm koossa maksaa 20e, että kovin kalliista lisäosasta ei ole kyse.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)