30.9.2012

Evakossa

Yläkerran makkarin ollessa remontissa, olemme olleet evakossa ruokailuhuoneessa jo pian 2 viikkoa. Vaihtelu virkistää, mutta voisi sitä tosiaan oikeassa makuuhuoneessakin jo pian nukkua. Aamuisin toisen kolistelutkin pitää hereillä, kun normaalisti yläkertaan ei kuulu juuri mitään aamutoimien ääniä. 


Ruokailuhuone on meillä ennenkin toiminut väliaikaisena makuuhuoneena! Aika karuissa oloissa vietettiin talollaensimmäiset viikot. (klikkaa juttu auki!)

Isolla valkoisella pöydällä on vaatekaappimme :) Harvemmin käytetyt vaatteet majailee pahvilaatikoissa yläkerran nurkissa.

Ajattelin vielä tänään maalata makkarin katon kolmannen kerran vaikka kuvassa näkyvä sänky kovasti kutsuukin meitä. Takana kun on raskas, mutta erittäin mukava viikonloppu koiraihmisten parissa.
-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Viivi kirjoitti 30.9.2012 klo 21.55
  Huippuihana kukkapurkki anopinkielillä:) Mistä olet ostanut?
  Johanna kirjoitti 30.9.2012 klo 23.18
  Ihanan näköiset koristetyynyt, mistä nuo pling, pling tyynyt on ostettu ?
   Oona kirjoitti 1.10.2012 klo 06.55
   Kiitos! Noi on H&M:ltä tilattu vähän aikaa sitten. Silloin ainakin aina näytti, että olisivat olleet loppu, mutta sain vinkin, että aamuisin kahdeksan aikoihin kannattaa väijyä niitä :) Kannattaa vilkaista mitä siellä nyt niistä sanotaan. Hintakin oli muuten varsin kohtuullinen, oisko ollut 4,95e/kpl :)
  Henna kirjoitti 1.10.2012 klo 17.46
  täällä jännitetään lopputulosta. Tsemppiä remppaan!
   Oona kirjoitti 1.10.2012 klo 20.20
   No niin täälläkin jännitetään! :)

   Hei, sun nimi on pidentynyt :)
  Hanilo kirjoitti 2.10.2012 klo 16.57
  Aivan ihana blogi teillä! Löysin jostain toisesta blogista linkin tänne ja luin heti ainakin kymmenennelle sivulle. Huomasin yhdessä postauksessa tosi kivat sementistä tehdyt tuikkukipot, jotka olette ilmeisesti saaneet lahjaksi. Satutko tietämään onko ne tehty valamalla johonkin muottiin vai poraamalla paksusta sementtilevystä vai miten? Heti alkoi kiinnostaa kokeilla tehdä itse samanlaisia. :)
   Oona kirjoitti 2.10.2012 klo 20.41
   Voi kiitos Hanilo! Ja kiva kun heti jätit kommenttia :)
   Tuikkukipot on ilmeisesti valettu suuremman tuikun "kuoreen", tulee juuri sopivan kokoinen pienelle tuikulle :) Sitä en osaa sanoa, miten tuikun paikka on siihen saatu. Voin ottaa selvää jos haluat :)
    Hanilo kirjoitti 3.10.2012 klo 10.49
    Kiitos vastauksesta! Suuremman tuikun kuoresta tosiaan saa hyvän muotin. Ja pienemmän tuikun kuoresta vähän fixaamalla sen tuikun paikan, tai sitten vaan poraamalla. Tätä pitää todellakin kokeilla! :)
     Oona kirjoitti 3.10.2012 klo 21.44
     Jäädään odottelemaan lopputulosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)