4.9.2012

Tuunataan Ikeaa!

Tilasimme Wallstyle.fi -verkkokaupasta sisustustarran makuuhuoneen Ikean Paxin isoon lasiliukuoveen. Kunnollista jälkeen -kuvaa ette nyt vielä näe, koska osa lattiastamme oli poissa ja huone muutenkin remontin jäljiltä kamalassa kunnossa. Päätimmekin tehdä enemmänkin oppaan muotoisen postauksen ja säästetään jälkeen -kuva uudistettuun makuuhuoneeseen!

Tilaamamme teksti on muokattu valmiista mallista, vaikka valinnanvaraa olisikin ollut erittäin paljon. Tipautimme toisen lauseen kokonaan pois tilanpuutteen vuoksi. Monessa muussakin apuna ollut, tällä kertaa hoviteippaajana toimiva J tulikin teippaamaan, jotta saamme varmasti kunnolla tarran kiinni. Sisustustarrojen mukana tulee kyllä ihan ok ohjeet, tässä vielä pari extrajuttua mistä voi olla apua kiinnittämisessä.

1. Puhdista pinta huolellisesti esim Fairylla, kuivaa hyvin. Painele lastalla teksti tasaisella pinnalla kunnolla kiinni siirtokalvoon.2. Raaka-asettele tarrat maalarinteippiä apuna käyttäen. Kuvassa jo ensimmäinen sana teipattuna.3. Kohdista tarkemmin mitalla, muista tarkastella myös omilla silmilläsi vähän kauempaa!4. Teippimestarin tippi! Tee keskelle "saranateippaus" maalarinteipillä. Teippiä saa olla reilusti, että pysyy paikoillaan.5. Leikkaa saksilla toisen puolen taustapaperi irti. Pidä toisella kädellä tiukasti teipistä kiinni!6. Teippaa tarra kiinni kevyesti lastalla painaen.

7. Poista jäljelle jäänyt taustapaperi ja teippaa toinen puoli kiinni, poista myös "saranateippaus".8. Lastoita koko teippi vielä kunnolla pintaan kiinni.9. Vedä päällimmäisenä oleva ohut siirtokalvo pinnan suuntaisesti pois, ei ulospäin! Ulospäin vetäessä pienet osat helposti lähtevät siirtokalvon mukana.Aika kiva! Ainakin omasta mielestä ;) Paremminhan lopputuloksen tosiaan näkee vasta makuuhuoneen remontin valmistuttua, kun koko kokonaisuus on kasassa.

Haluaisitko sinä oman sisustustarran? Valikoimaa on vaikka muille jakaa :) Wallstyle.fi tarjoaa blogin lukijoille 10% alennuksen sisustustarroista! Alennus ei koske Seinäkellot kategoriaa. Alennuskoodi on casablogit. Alennuskampanja on voimassa 30.9.2012 asti.

Postaus toteutettu yhteistyössä Wallstyle.fi -verkkokaupan kanssa.

-Petteri

11 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno! Mä tykkään... Ja kuinka kivasti saa ilmettä piristettyä. :)

  VastaaPoista
 2. Super upea! <3 Ja tuo pienen ripauksen "sitä jotain" tuohon kaapinoveen. :)

  Tuo onkin muuten nerokas tapa laittaa tekstitarra paikoillee, otan käyttööni tuon tekniikan omaa tarraa laittaessani! Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ei oo monella samanlaista Ikean vaatekaappia ;) ja tykkään tosta tekstistä tosi paljon.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Hölmöys iski tuota tarraa tilatessa, mietin ainoastaan kirjainten korkeutta enkä tekstin pituutta ;) Onneksi se ei näytä hullummalta kolmelle riville jaettunakaan.

  J laittoi kyllä tuon paikalleen aika näppärästi, työn laatukin on loistavaa :)

  VastaaPoista
 5. Tää on tosi kaunis ja niin sopiva teksti makuuhuoneeseen! <3 Tykkään myös siitä, että tarran sijoittelu ei ole niitä tavanomaisempia.

  VastaaPoista
 6. Ei oo tosi! Me just eilen kiinnitettiin meidän lastenhuoneen sisustustarra (pöllö-orava-puuhässäkkä, ei Wallstylen) tyttöjen korkeakiiltovalkoiseen Paxiin. :D Olin tänään postaamassa tätä Ikea Hackiä! Hauska sattuma. Näyttää muuten kivalta teillä, herttainen teksti! :)

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos! Munkin mielestä toi teksti on niin suloinen, se oli pakko saada :)

  VastaaPoista
 8. Rintsikat siis mitä ilmeisemmin jakavat myös ideoita telepaattisesti ;) Jäädään odottelemaan teidän lopputulosta :)

  VastaaPoista
 9. Menee hieman ilmeisesti inside juttuna,mutta"metalli ihmistä"kiusaa kuvan mittaustapa.Romuraudan käsittelijänä noin mitattuna teksti ainakin minulta menisi vinoon.Jollei ole kohdistuspisteitä valmiiksi,niin laittaisin tuon alkupisteen tuohon 10 cm:n kohdalle. Romurauta standarditkin vaativat suoruudeksi+ -0,5mm/1m.

  Jopas jotakin.Saako "näppäryysgeenejä" jostain tilattua?

  VastaaPoista
 10. Jälkikasvu vei nyt voiton tämän mittauksen tarkkuudessa! On niin suorassa kuin voi ja varmasti kunnolla kiinni. Näkee kyllä, että päivittäin tarrojen kanssa tekemisssä :)

  VastaaPoista
 11. Jälkikasvu on jo vuosia vienyt sen voiton.Lähipiiri/suku tiennyt jo kauan. Harmi. Pian tämän tietää koko suomi ja muu maailma.
  Tuo näppäryys vaan sekoitti ajatukset.Itse kuulun ihmisryhmään,jolle on annettu vasen käsi,mutta en ole keksinyt sille muuta käyttöä kuin nojailu".Peukalo keske...:tä ja mitä isompi vika,sitä suurempi leka"ovat arkipäivää.Äitiäkään en uskaltaisi suositella koruompeluun, pitsin nypläykseen tai konekirjoittajaksi".Pojasta polvi parantuu "pitää siis paikkansa.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)