12.9.2012

Maalia, tapettia, maalia..

Makuuhuoneen repimisurakka on ohi ja kohta päästään paljon mielekkäämpään vaiheeseen eli uusien pintojen laittamiseen. Kaikki materiaalit on nyt hankittu tai vähintäänkin tilattu, mutta kuka antaisi lisää tunteja vuorokauteen ja viikkoon yhden lisäpäivän? Urakkaa vähän helpottaa se, että tuttu ammattilainen tulee ainakin tapetoimaan seinät.

Ihan ensimmäisenä meillä on edessä muutto alakertaan. Ruokailuhuoneen sisustus muuttuu radikaalisti kun sänky saapuu keskelle huonetta. Sisustuskuvien osalta siis on pakko ottaa mielikuvitus käyttöön tulevina viikkoina ;)

Makuuhuoneessa ensimmäisenä projektina on katto, joka maalataan Tikkurilan Paneelikattomaalilla. Tästä meillä on jo alakerran osalta hyviä kokemuksia, joten tämä oli lähes itsestäänselvä vaihtoehto. Ennen maalaamispuuhiin pääsyä katto täytyy pestä/pyyhkiä, hiomishommiin ei onneksi ole tarvetta. Tässä vaiheessa on pakko mainita, että nämä kaikki asiaan liittyvät termit eivät ole allekirjoittaneella täysin hanskassa, antakaa anteeksi ;)

Kun katto on valkoinen, on seinien vuoro. Sängynpäätyseinälle on Saksasta matkalla tapetti, johon rakastuin täysin nähdessäni sen Vastarintama-blogin I <3 Bows -postauksessa. Voiko ihanampaa tapettia edes olla? ;) Muille seinille tulee maalattavaa tapettia, joka maalataan Tikkurilan Remontti-Ässällä, sävynä kylmä vaalean harmaa (Tikkurilan Tunne väri -värikartasta G500, Bungalow). Myös muuri maalataan samalla sävyllä.

Kuten Petteri jo aiemminkin mainitsi, lattia maalataan kiiltävän valkoiseksi Tikkurilan Betoluxilla. Maalausta ennen pinta pestään maalipesulla. Upean lopputuloksen kuivumista saadaankin sitten odotella, mutta tässä tapauksessa ei haittaa, hyvää kannattaa odottaa :)

Mitä sanotte suunnitelmista?

-Oona

(Tapettikuva Vastarintama-blogista, maalisävykuva tikkurila.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)