29.9.2012

Makuuhuoneen sisustuksen suunnittelua


Vaikka makkarin remontti on vielä hyvin vaiheessa, sisustusta voi jo suunnitella hyvissä ajoin. Vanhasta makuuhuoneesta uuteen pääsevät sänky ja päiväpeitto sekä Ikean Pax -liukuovikaappi. Muut täytyykin hankkia tai siirtää muista huoneista.
Sänkyä vastapäiselle matalalle seinälle on suunnitteilla hankkia Ikean Bestå-sarjaa. Aluksi budjetti riittää todennäköisesti vaan kahteen palaan. Molemmat 120cm leveitä, toisella korkeutta 128cm ja toisella 64cm. Tuon matalamman valitsemme sen takia, että joskus sen päälle on tulossa telkkari. Ovet ovat luonnollisesti korkeakiiltovalkoiset :)
Yöpöytäsuunnitelmat ovat vielä vähän hakusessa enkä oikeastaan kummemmin ole miettinyt koko asiaa. Tällä hetkellä mielessä on HAYn pienet valkoiset tarjotinpöydät, samanlainen löytyykin alakerrasta. Toinen vaihtoehto olisi joku yksinkertainen taso, sillä säilytystilaa ei juurikaan yöpöydiltä vaadita. Jos mieleen tulee joku mahtava yöpöytä, saa vinkata!
Entäs tekstiilit... Verhoiksi on tulossa valkoiset silkkiverhot, matoksi haaveena jotain pehmeää. Kun lattia saadaan laitettua, sitä ei missään nimessä haluta peittää liikaa. Jotain kivoja sisustustyynyjäkin pitäisi keksiä.
Valaisimeksi haluan jonkun kimaltavan :) Ehkä jokin nykyaikainen kristallikruunu.. Tai kristalliplafondi.. Vinkit otetaan vastaan :) HAY:n Loop -naulakko on myös haaveissa.

Huh, onpa pitkä lista! Kaikkea ei missään nimessä pysty hankkimaan kerralla, sisustus rakentuukin siis pikkuhiljaa. Nyt päällimmäisenä ajatuksena on vaan se, että päästäisiinpä nopeasti takaisin yläkertaan nukkumaan!
Tulipa paljon asiaa näin lauantai-aamuna, toivottavasti joku pääsi loppuun saakka :) Me lähdetään nyt viettämään viikonloppua koirajuttujen parissa, siis kuokkimaan kasvattajatapaamiseen ;) Kaikkea kivaa luvassa aina flyballista koirahierontaan! Toivottavasti teilläkin on yhtä huippu viikonloppu!
-Oona
(Kuvat: Ikea Planner & FDC.fi)

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Niina kirjoitti 29.9.2012 klo 08.58
  Suunnitelmat kuulostaa hyviltä!:)
  Mukavaa viikonloppua!
   Oona kirjoitti 30.9.2012 klo 17.54
   Kiva saada vahvistusta omille suunnitelmille :) Oli kyllä tapahtumarikas viikonloppu! Toivottavasti sun viikonloppu meni hyvin! :)
  H kirjoitti 29.9.2012 klo 08.58
  Meilläki yöpöydiksi tarkoitus laittaa pelkästään jotku ns hyllylevyt piilokiinnityksellä, ei oo sopivan kokoisia vielä löytynyt niin mies meinasi nikkaroida itse :) Helpottaa kyllä siivoamistakin huomattavasti. Kivoja suunnitelmia! Kelpais tännekin ;)
   Oona kirjoitti 30.9.2012 klo 17.57
   Sellaiset olis kyllä mahtavat! Meillä sitä suunnitelmaa vähän jarruttaa se, että mun puolella on vinttikomeron ovi.. Pienellä kikkailulla siitä tosin saattaisi selvitä :)
  IMAGE kirjoitti 29.9.2012 klo 12.18
  Tuosta teidän makkarista tulee kyllä aivan mielettömän kaunis. :) Ja niinhän se aina menee, että sisustus rakentuu pikkuhiljaa. Se on jopa järkevää, ettei hanki kaikkea heti, vaan katselee ja odottelee, huomaa varmasti sitten, että mitä tila tarvitsee. ♥

  Viettäkää mahtava viikonloppu. :)

  Ja Tikrulaiselle super rapsut ja muistakaa hieroa Tikrun muhkeat lihakset kunnolla. ♥
   Oona kirjoitti 30.9.2012 klo 18.00
   Toivottavasti tulee! Niinhän se on, rauhassa kun sisustaa niin säästyy ohilyönneiltä :)

   Oli kyllä puuhakas viikonloppu! Toi koira on nyt ihan väsynyt :)
  J - Talo Kotimetsässä kirjoitti 29.9.2012 klo 19.28
  Hyvältä kuulostaa!
  Jos yöpöytiin ei tarvita säilytystilaa, miten olisi tolix-jakkarat? Vai onko sellainen industrial-tyyli poissuljettu?
   Oona kirjoitti 30.9.2012 klo 18.03
   Tolix on kyllä todella kiva, muttei välttämättä istu siihen mielikuvaan, mikä mulla on makkarin tulevasta sisustustyylistä. Industrial-tyyli iskee kyllä ja koihinkin koteihin sopii täydellisesti :)
  Kerttuli kirjoitti 30.9.2012 klo 16.44
  Tässä pari mitä tuli mieleen.
  Kartellin Componibili.
  https://stockmann.com/p/fi/Kartell-Componibili-sailytyskaluste-3-osaa/37255?itemId=37256
  Mazen pari hyllyä, Nite ja Tee.
  http://www.sisustusblogi.fi/avainsana/maze-international/

  Itse pidän korkeista yöpöydistä ja niitä ei kerta kaikkiaan ollut tarjolla, tai olivat liian romanttisia makuuni. Lopulta päädyin ostamaan ikeasta seinään kiinnitettävän "laatikon", jonka taustalevn tapetoin samalla tapetilla kuin seinässä. Ostin rottinkikorit missä voi säilyttää pientä tavaraa. Helpottaa siivousta kun yöpöydät ovat seinässä kiinni.
  Oona kirjoitti 30.9.2012 klo 18.10
  Combonibili pyöri pitkään mielessä, jostain syystä se idea on hylätty. Meillähän on sellainen eteisessä, pitää se kuitenkin tuonne testata :) Mutta tuo Maze, pitääkin tutustua tarkemmin! Kiitos Kerttuli vinkistä!

  Sun ratkaisu kuulostaa kyllä hyvältä! Ihailen niin noin luovia ihmisiä, itselle ei ikinä tule mieleen tuollaisia ideoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)