12.5.2013

Klassikko

Piipahdimme muutama viikko sitten uuden Lundia-myymälän ennakkoavajaisissa, jossa oli arvottavana Divaani-lehden toimituksen tuunaama Classic-hyllykkö. Minä, joka en ikinä voita mitään, sain vielä samana iltana sähköpostia, että hylly olisi minun. Mikäs siinä, työ-/liskohuoneemme kaipaisikin jotain hyllyä :)


Huoneessa täytyy vielä tehdä suuria muutoksia, ennen kuin pääsemme sisustamaan sitä kunnolla, joten hylly koottiin ainakin väliaikaisesti ruokailuhuoneen päätyseinälle. Tavaroita on nyt kuvia varten vaan lätkitty hyllylle sen kummempia miettimättä, kokonaisuudesta tuli kuitenkin ihan kiva :)


Vielä loppuun pakko toivottaa hyvää äitienpäivää kaikille äideille! :)

-Oona

12 kommenttia:

 1. Onpa hauska hyllykkö. :) Tosi kivat noi siniset tuet tuolla takana. Erittäin hyvä arpajaistuuri siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui muuten tekstistä kokonaan, että nuo tasot ovat liitutaulumaalilla maalattu! Tukien väri on oikeastaan sellainen korallin sävyinen, tosi kiva mustan kanssa.

   Joskus käy näköjään tuuri! :)

   Poista
 2. Oona on Hannu Hanhi. ;)
  Toi voitto on kyllä magee ja Liskolandiaan sopii varmasti täydellisesti.
  Tikrulaiselle rapsuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enimmäkseen ei ole :)

   Koskahan se mahtaa päästä oikealle paikalleen? Meillä on sohva katsottuna sinne ja jotain pientä ajatusta sijoittelusta, mutta aika levällään on. Voisikin tehdä jonkun suunnittelupostauksen siitä :)

   Poista
 3. Vitsit hyllykkö näyttääkin tuon värisenä aika veikeeltä. Varastossa olisi kolme kappaletta edellisen asukkaan vanhoja Lundioita.... Hmmm... Saisikohan sitä niistäkin taiottua tuollaisia kaunokaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin maalaamaan! Taitaa puuosat olla niissä vähän tummempia, mutta mikä toisaalta estää niitäkin maalaamasta, tulee vain vähän erilainen tuunaus :)

   Poista
 4. Lundian tuunaamusta itsekin harrastin muutama vuosi takaperin. Tuo vaikuttaa järkevältä, että tikkaiden on annettu olla alkuperäisessä värissä, sillä niiden hiominen on tappopuuhaa.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, maalatut tikkaat on sitten aina maalatut. En lähtisi hiomaan niitä millään hinnalla :)

   Poista
 5. Hei. Minä olen se vanha jäärä.Entisen tyttöystäväni ,nykyisen vaimoni luona oli 70-luvun lopulla tuota lundiaa.Väritys silloin iloisen tumman ruskea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi P :) Tuo Lundia on kyllä hauska, tai siis miten kauan se on ollut olemassa. Nythän nuo on enemmänkin valkolakattuja, ei niin kovin kellertäviä mitä aikoinaan. Tai mistä minä tiedän tuleeko näistäkin kellertäviä ajan kanssa! :)

   Poista
 6. Vau mikä tuuri! Kivannäköinen hylly! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on näköjään jo pakkokin voittaa jotain :) Hylly on vähän erilainen ainakin, mutta silti kuitenkin ihan tunnisttava.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)