5.5.2013

2-vuotias Rintsikka

Aika menee niin nopeasti, pieni blogimme täytti eilen huimat kaksi vuotta! Alunperinhän aloimme kirjoittaa blogia itsellemme päiväkirjaksi talon ostamisesta lähtien. Pikkuhiljaa teitä lukijoita on tullut enemmän ja enemmän, mikä jaksaa yllättää ja ihastuttaa päivittäin. Tuskin ilman teitä tätä harrastusta olisi tullut näin pitkään jatkettuakaan. Sen vuoksi meillä onkin luvassa teille pieni yllätys ensi viikon aikana :)


Tämä kevät on ollut ihan älyttömän kiireistä aikaa. Normaalien arkiaskareiden ja Tikrun kanssa puuhailujen lisäksi on aikaa kulunut muunmuassa harrastaessa (pitkästä aikaa!) ja nyt viimeisimpänä pihahommissa. Petteri onkin muuten ollut todella ahkera viimeisen viikon aikana, orapihlaja-aita ja pihan muut epämääräiset pensaat ovat saaneet kyytiä oikein kunnolla :)

Kuvituksena postauksessa on tv-tasoamme tällä hetkellä koristava asetelma. Joku saattaakin huomata asetelmassa paljon samaa, kuin tässä asetelmassa. Toisaalta, eihän siitä ole muuta vaihdettu kuin pullon sisältö ja Kivi-lyhty numerokuutioon :) Kuparin ja mattamustan yhdistelmä vaan ihastuttaa ja ihastuttaa päivästä toiseen!

-Oona

18 kommenttia:

 1. Paljon onnea kaksi-vuotiaalle! Tulkoon vuosia vielä paljon lisää :)

  VastaaPoista
 2. Onnea kaksivuotiaalle! Kaunis asetelma, mattamusta ja kupari on lyömätön yhdistelmä... OK -omistajana täälläkin kyllä tiedetään kuinka paljon se pihan hoito vie aikaa. Meitä odottaakin maanmuokkaustyöt tänä kesänä. Goodbye nurmikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se on tosiaan aika hurja urakka, ei kaunista katsottavaa ;) Onneksi varmasti saatte lopputuloksesta kuitenkin upean :)

   Poista
 3. Paljon onnea Rintsikka! Hieno blogiura jo takana -mutta mitä kaikkea vielä onkaan edessä? Varmasti paljon :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea kaksivuotiaalle! Jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
 5. Kaksi vuotta? Huh, minne nämä vuodet vierivät? :)
  Onnea ihan hirmuisesti muruset. Rakastan teidän blogia, joten kiitos että jaksatte kaiken arjen ohella tätä tehdä.
  Tikrulle pusuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tasan 2v oli lauantaina :) Noita vanhoja postauksia on tosi kiva lueskennella aina välillä. Niistä voi aistia sen innostuksen, mm. miten mahtavaa oli ensimmäisen kerran tulla omaan taloon :)

   Pusukuningas ottaa aina tuollaisia vastaan :)

   Poista
 6. Tervetuloa meidän taaperoikäisten sarjaan ja onnea :)
  Mukana ku rutto, siis ainakin lukijana!

  VastaaPoista
 7. Aurinkoiset onnittelut 2-vuotiaalle!
  Pihahommissa saa kyllä kaiken liikenevän ajan kulumaan,
  eikä kai koskaan tule edes valmista ; )
  Onko tuo tuunattu rubikin kuutio, vai saako jostain
  tuollaisia mustia versioita? En olekaan koskaan ennen
  sattunut näkemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Pihahommiin saa tosiaan sen kaiken ajan ja energian kulumaan. Ja rahat! Kuutio on heräteostos Kasvihuoneilmiöstä. Tämä tuunaamaton, mutta pitää nuo numerot varmaan tehdä uusiksi tuohon, on surkeaa liimaa tarroissa ja irtoavat kun kuutioon koskee. Juuri tuon vuoksi tuo mukaan tarttuikin, että oli vähän erilainen kuin perinteinen vaikka sekin voisi jossain hyllyllä aika kivalta näyttää!

   Poista
 8. Onnea Rintsikka! :)

  Täällä on aika mennyt pihahommien suunnittelussa, siihenkin saa siis aikansa kulumaan hyvin tehokkaasti, toteutuspuolesta puhumattakaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Sama täällä, paitsi ettei meillä ole edes paperilla yhtään mitään ajatuksia vielä :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)