7.5.2013

Taas uusi tuoli!

Kaksi viikkoa sitten jouduimme visaisen pulman eteen. Kävimme kaupassa koeistumassa (ja tarkastamassa mittoja oikeasta tuolista) Eamesin klassikon, RAR-keinun. Liikkeessä ei valkoista ollut, joten myyjä halusi vielä näyttää sävyn DAW-tuolista, joka on siis muuten samanlainen, mutta ei keinuva ja mustilla metalliosilla. Tämäpä pisti päämme ihan sekaisin, olihan sekin aika kiva ja sen voisi sijoittaa tulevaisuudessa monipuolisemmin, esimerkiksi eteistiloihin. Kukapa sitä kenkiä haluaa jalkaansa laittaa keinuvalla alustalla?


Mietimme yön yli ja mielipiteet vaihtelivat molemmilla RARin ja DAWin välillä. Kuten kuvista näkyy, päädyimme alkuperäiseen, vaikka vielä kotiin haettaessa mietimme, että olisi sittenkin pitänyt se DAW valita :)Keinussa on oikeasti todella hyvä istua! Keinu on myös paljon paremman kokoinen tuohon tilaan kuin aiempi, hieman raskas tuoli.


Vaalea puu siis vain lisääntyy kodissamme :) Tässä tapauksessa tuoli pääsisi paremmin oikeuksiinsa jos olisi muun värinen alusta. Mattoa tuohon ei oikein voi laittaa eikä lattian uusiminen ole ihan vielä ajankohtaista, joten näille mennään.

Hiton orapihlaja-aita on viimein saatu kokonaan alasleikattua ja huomenna kourallinen kuorma-auto tulee hakemaan risukasat kaatopaikalle. Olisi pitänyt tuokin tehdä jo viime keväänä. Tällä viikolla olisi tarkoitus terassikalusteet vihdoinkin kaivaaa kellarista, alkaa meinaan kelit olemaan suotuisia!


-Petteri


12 kommenttia:

 1. Toi on kyllä upea! Toivottavasti minullakin on joskus varaa tuohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea se on! Hauska, että tuo on suunniteltu 1950, samana vuonna kuin talomme on rakennettu :) Tämän hinta itseasissa vähän yllätti, ei se ollut ihan niin arvokas mitä olimme ajatelleet. Monet klassikkotuolit kun maksavat nelinumeroisia summia. Näitä kannattaa ostaa käytettynäkin, jos vain sattuu jostain löytymään.

   Poista
 2. Ihana keinutuoli. Kyllä tuossa kelpaa istuskella.
  Kelpuuttaisin mielelläni meillekin, jos sille olisi tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on pieni tilaihme, sillä pienen kokonsa vuoksi menee meilläkin tuohon kohtaan, missä kaikki muut tuntuvat vähän liian suurilta. Sun täytyy järjestellä tilaa :)

   Poista
 3. Mainio valinta, tuossa yhdistyy tyylikkyys ja keinutuolin ihanuus samassa paketissa. Omassa haaveissa myös tulevaan kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se keinutuolissa kiikkuminen on mukavaa! Varsinkin kun tuo ei niin perinteinen ole, missä saa pelätä, että kippaako se ympäri :) Suosittelen pitämään haavelistalla, on hyvä istua ja näyttääkin hyvältä :)

   Poista
 4. Siis aivan upea keinutuoli, kyllä se täälläkin aina välillä käy mielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tällaiset jutut jää kyllä kummittelmaan usein mieleen :) Montakin kivaa käy mielessä, mutta ei sentään kaikkia kotiuteja.

   Poista
 5. Upea tuo keinutuoli, sopii teille täydellisesti :)

  VastaaPoista
 6. Hieno on! Ei muuta kuin DAW sille kaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me oltiin vähän samoilla ajatuksilla, että jos nyt ihan kauheasti jää asia harmittamaan niin joskus sitten sellainen DAW voi johonkin ilmestyäkin. Toisaaalta saattaa näitä tuotteita joskus ruokailupöydän ympärillekin tulla, niin voi olla se DAW sitten jo liikaakin, aika näyttää :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)