10.5.2013

Rintsikka @ Instagram

Hyvää perjantaita! Se on ihan maanantaiolo taas, vaikka viikonloppu pian jo alkamassa. Rintsikan touhuja voi seurata nykyään myös Instagramin kautta, joka vasta onkin hauska palvelu. Olen tähän jo pari vuotta sitten tutustunut ja silloin en oikein välittänyt kun piti tili luoda, oli jotenkin hankalan oloinen  palvelu muihin verrattuna. Eipä silloin tainnut paljon tuttuja käyttäjiäkään olla, joten miksi jakaa kuvavirtaa ei kenellekään? :)

Nyt puraisi joku Instakärpänen, sillä huomaan lataavani melkein päivittäin kuvia palveluun. Alunperin tili oli omalla nimelläni, jonka nyt päätin vaihtaa Rintsikaksi koska huomasin suurimman osan kuvista kuitenkin liittyvän tähän taloon ja elämiseen, sitä samaa mitä blogin puolikin tarjoaa. Rintsikan Facebookin (tykkääthän jo?) kautta  voi edelleen myös näitä pikaisempia kuulumisia lueskennella, Instagramin pysyessä enemmänkin kuvavirtana.


Oletko sinä Instagramissa? Kerrohan siitä kommentilla, jos haluat sinua seurattavan! Meidän touhuja voi seurata täällä!

Ja Rintsikka-nimellä löytyy kännykästä:


-Petteri

8 kommenttia:

 1. Mä olen ihan koukussa tuohon Instaan. :D
  Tai siis koko perheemme. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomattu! :) On se kyllä mukavaa puuhaa. Minäkin kun tykkään kuvailla paljon, en jaksa noilla oikeilla kameroilla enää niin paljoa harrastella, niin kännykällä sitten voi räpsiä menemään :)

   Poista
 2. Instagram koukuttaa täälläkin!

  VastaaPoista
 3. Instakoukussa ollaan! Laitoin Rintsikan seurantaan :) Myös meillä rintsikan remppa meneillää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu! Mikäs sen parempaa, kuin jakaa ideoita muiden kannsa :)

   Poista
 4. Mä en ole instagramia käytänyt vähään aikaan, mutta tykkään noista efekteistä, ja oon muokkaillu kuvia ite jälkeenpäin koneella. Se tuntuu olevan hauskepmaa, ja sitte saatan jakaa tuotoksia facebookissa. Siinä saa vähän enemmän omaperäistä tyyliä :) Täällä esim: http://print24.com/blog/2013/05/29-awesome-lomography-and-polaroid-photoshop-tutorials/ muutamia tutoriaaleja joita oon kokeillu ja se on kyl hauskaa puuhaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo touhu aina hauskaa :) Mulle itselle ei oikein uppoa nuo lomoefektit tietokoneella tehtynä. Johtuu varmaan siitä, että tosiaan löytyy tuo klassikko-Lomo kaapista ja kuvailin paljonkin sillä jossain kohtaa. Aito väärällä kehitteellä tehty valokuva on kyllä jotain vielä siistimpää :) Koskaan ei oikein tiedä mitä sieltä tulee!

   Ei muutakuin hyviä kuvia! :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)