30.5.2013

Making of Rintsikka

Tällainen hauska juttusarja on ollut mielessä jo pitkään. Olemmekin joku aika sitten alkaneet poistamisen sijaan säästämään sopivia kuvia, jotka ovatkin tämän homman juju.

Nimittäin, jostain ihmeen syystä, aina kun kaivan kameran esille ja kuvailen jotain esinettä tai huonetta blogijuttua varten, ilmestyy Tikru kuvaan. Se on koko kaveri parkkeerannut suoraan eteen tai sitten häntä tai muu osa on kuvassa. Katsokaa vaikka:


Jossain kohtaa aloin oikein seuraamaan, että tämä toistuu jokaikinen kerta. On aivan sama kuvaanko Fujilla vai järkkärillä, lopputulos on sama :) Harmi tosiaan, että suurimman osan näistä kuvista olen tuoreeltaan poistanut, onneksi sentään on muka ollut kiire ja olenkin joskus kaikki kuvat siirtänyt koneelle ja näitä hauskoja otoksia löytynyt kun poistellut ajan kanssa turhia ruutuja.


Joskus ihan tarkoituksella annan Tikrun makoilla pedillään kun kuvaan tilaa, mutta ei me aina haluta tuota sankaria mukaan kuviin. Hänen mielestään ilmeisesti huono ajatus. Tämä ei toimi toisinpäin lainkaan, yleensä jos on tarkoitus koiraa kuvata jossain, ei sitä saa millään haluamaansa paikkaan tai ainakaan pysymään siinä hetken.

"Leiki mun kanssa, äläkä kuvaa sitä typerää lasiastiaa mihin tungit kukat!"


Sellaista tällä kertaa. Säästetäänkö jatkossakin nämä tällaiset kuvat teidän nähtäville? :)

-Petteri

32 kommenttia:

 1. Ehdottomasti koiruuskin vaan näkysälle! :)

  VastaaPoista
 2. Hahhahhaa, ihana Tikru! Voin kertoo että kuulostaa niin tutulta touhulta. Aina kun yrittää kotosallakin kuvata vaikka n.8kk ikää poikaa touhuamassa lattialla niin aina jompikumpi italiaanoista leikkii oman elämänsä huippumallia. Jotta ei vahingossakaa jäisi huomaamatta, niin useasti etenkin toinen poseeraa n.5cm päästä etulinssistä :D
  Mukavaa loppuviikkoa Rintsikan poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä sellaisia sankareita. Touhu ylipäätäänkin sen tasoista, ettei voi kun nauraa niiden puuhasteluita :) Tikru on oikeasti usein kävellyt linssin eteen ja laittanut käsijarrun päälle vaan.

   Mukavat loppuviikot sinne teillekin!

   Poista
 3. Ihana!! :) Lisää näitä! Meillä on 2 pientä terrieriä myös, joista toinen inhoaa kameroita! Toisin kuin näköjään Tikru, meidän vanhenpi koiruus aina sluibaa pois joka kuvasta. Sitten joskus kun sen käskee pysyä paikallaan kuvan ottamista varten, alkaa hirvee älämölö suu auki, että "en haluu olla kuvassa, anna mun mennääää!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä lisää on tulossa, niin tällaisia koosteita kuin sitten yksittäisikin :) Niinkuin sanoin, se on kyllä aina mukana jos jotain kuvataan :) Pyytämättäkin.

   Poista
 4. T-O-D-E-L-L-A-K-I-N! :)
  Tikru vain on linssilude. <3
  Ihanalle karvapallolle rapsuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pieni sellainen <3

   Karvapallo on nykyään taas aika sileä ja hyvin lyhytkarvainen (lue: pehmeä).. vielä on vähän villahousua takana nypittävänä ja pientä siistimistä muualtakin. Rapsutetaan silti! :)

   Poista
  2. Ai hän on nyt kesä"tukassa"? ;)
   Noh, ei karva miestä pahenna, oli se sitten lyhyt tai pitkä.

   Hei, nyt olisi teille haaste;

   http://www.imageblackwhite.com/2013/05/image-black-and-white-nimesta.html

   Poista
  3. Mullakin aina kesäksi vähän päässä karva lyhenee :) Tikrullakin varmasta vähän viileämpi nyt kun ei ole leijonanharjaa päällä :)

   No minäpä huomasinkin haasteen tuoreeltaan! Tämähän sopii vallan mainiosta meille, kiitos!

   Poista
 5. Upeita kuvia ja ei tuo koiruliini ainakaan niitä huononna ;)

  Nyt muuten hokasin vasta miksi niin sitä Lundiaa ootte hehkuttanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Meillä on portaikon Tikru-kollaasissa hyvin samanlainen kuva muuten mitä tuo skumppakuva tässä, siinä taitaa olla kukan eteen kiilannut vastaavasti.

   Korjataan tähänkin, että ei tuo Lundia ole mikään yhteistyöjuttu vaan voitettu myymälän arvonnasta :)
   http://www.rintsikka.fi/2013/05/klassikko.html

   Poista
 6. Ihan mahtava tuo kuva, missä Tikru on muka piilossa tray pöydän takana. Kuvaa vaan, emmä täällä oo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Näillä on muka hyviä piiloja aina.. ainakin mitä luiden piilottamiseen sisällä tulee. Virtuaalimultaa mitä työntää kätkönsä päälle pitkään ja hartaasti olkkarin nurkassa ei taida muut nähdä kuin se itse.

   Mulla on toisinaan kamerassa automaattinen tarkennuspisteenvalinta käytössä, joten siksi se helposti nappaa tuonne eteen tai taakse tarkennuksen. Jos siellä ei olisi yhtä koiraa heilumassa, ei se sinne nappaisi edes kiinni vaan oikeaan kohteeseen :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Hyvä, että alettiin säästämään näitä :) Tuo kaveri on kyllä yliutelias. Ihan sama mitä teet niin varmasti on apulainen tulossa mukaan. Mutta, sitä saa mitä tilaa! Mehän emme halunneet sellaista "sohvaperunaa", siksi meillä on parson :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. On, oikein isolla L:llä :) Sillä on joku juttu, millä se tietää milloin me oikeasti haluttaisi sitä kuvata, niin sitten istutaaan hyvin laiskasti pyllyn päällä ja näytetään surkealta :)

   Poista
 9. :D Ihan parhaita otoksia nämä! Todella iso peukku jatkossakin Tikrun päästämisestä mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukku laskettu mukaan :)Osa 2 tulee heti kun tarpeeksi materiaalia kasassa! Tiedän, että näitä löytyy jonkun verran vanhoista kuvista, mutta pitäisi oikein alkaa kaivamaan ja samalla siivota varmuuskoneen sisältöä muutenkin.

   Poista
 10. Haha, ihana Tikru ja meilläkään ei haluttu sohvaperunaa, joten meillä on jack russell ja todellakin saa sitä mitä tilaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaisia tättähääriä ovat molemmat, toisella vaan vähän lyhyemmät jalat :) Teillähän on ollut kätevä remppa-apu videosta päätellen.. taisi lopulta vaan olla enemmän haittaa kuin hyötyä :)

   Poista
 11. Mahtavia kuvia ja ihana tikru ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka "vahinkolaukauksia" ovatkin :) Ja toisiaan kyllä ihan ihana herra :)

   Poista
 12. Ihana Tikru ja niin kaunis koti teillä! Ehdottomasti näitä kuvia lisää!!! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suffeliini :) Nyt on muuten uusi tason palanen ostettu ja tuo kolmanneksi alimman kuvan järjestys voidaan olkkariin toteuttaa.

   Ja näitähän on tulossa lisää!

   Poista
 13. Heh mainioita kuvia :D Näistä ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hymyilyttäähän näitä katsellessa :) Tuon touhuja livenä kun päivittäin katselee niin uteliaampaa tyyppiä saa hakea :) Kaikkeen on pakko osallistua, tavalla tai toisella.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)