16.8.2011

Asuntomessujen "inhokki"Aloitetaan tarkemmat asuntomessupostaukset molempien ainoasta "inhokki"-kohteesta. Tämä kohde oli nopeasti kävelty läpi ja samat asiat tökkivät tässä talossa molemmilla. Kyseessä on talo nro 33 (Seve Ehituse As), joka on virolaisten rakentama. Tätä hoettiin sisällä esittelijöiden puolesta niin monta kertaa, että varmasti ei jäänyt epäselväksi, kuka on talon rakentanut. Asiaa tuotiin aivan liikaa esille. Kalusteet, materiaalit ja värimaailma oli erikoista, sanotaanko ei skandinaavista eikä oikein suomalaisen makuun sopivaa. Voihan tämä olla toki jonkun unelmakoti, mutta selkeä inhokki tämä meille oli. Sisustus oli myös hieman keskeneräinen. Lähes jokaisessa huoneessa runsaasti esillä ollut esitemateriaali pisti myös silmään pahasti, talosta jäi enemmänkin myyntikonttorifiilis kuin asuntomessutalo. Kuvia ei tästä syystä kovin montaa tästä ole, jostain pitää karsia kuvamäärän ollessa melkoinen tuollaisen päivän jälkeen. Keittiökuva antaa kyllä vähän turhan siistin kuvan tästä kohteesta. Mutta huomatkaa pöytäryhmän tuoli ja pari avoinaista kaappia.. Näin jälkikäteen huomaa, että tuo tila kaipaa myös mattoa.

Jotain hyvääkin sentään bongattiin täältä, viimeisessä kuvassa näkyy mukava idea, moista ei näkynyt missään muussa kohteessa. Myös yläkerran lasten makuuhuoneet oli ihan ok, vaikkakin muiden tavoin olisi ehkä voinut leluja tai muuta vastaavaa olla esillä, nyt jätti huoneet vähän kylmäksi. Niinkuin totesin, keskeneräinen sisustus ja kun asuntomessuilla ollaan, pitäisi nämä kyllä olla kunnossa.Ylivoimainen suosikkikohde saa vielä odottaa, otetaan väliin muutama muu positiivinen yllättäjä.

-Petteri

4 kommenttia:

 1. Tuo "pojan huoneen" seinätapetti/tarra/maalaus on kyllä aika kiva...

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, näistä kuvista saa vähän erilaisen käsityksen talosta.. tytön huoneen tapettikin on tosi kiva ja se keinu.. mutta kokonaisuus tässä ei vaan toiminut meille. Ja jäi kuvaamatta ne oudot ratkaisut.. esim portaikko oli taivutettua vaneria?! Koko talosta muuten taisi matot puuttua, sekin tekisi paljon jos sellaiset lattialla. Nuo huoneethan on kaikki narulla suljettuja, niihin ei pääse kävelemään.

  VastaaPoista
 3. No, kuva ei kerro koskaan koko totuutta. Kiva silti kun näitä käytte läpi, harmittaa kun ei itse sinne päässyt!

  VastaaPoista
 4. Mekin sitten viimeisenä messupäivänä "ehdittiin" ;) Reissu oli kyllä kannattava, ensi vuonna ajamista vähemmän, Tampereella taitaa olla. Tästä ko. kohteesta ei muuten ennakkoon ollut mitään esittelyä Deco-lehdessäkään, eikä näytä asuntomessujen sivuilla tästä olevan muutakuin kuva ulkoa, sisustuskuvat puuttuvat täysin. Melko musta lammas siis ;)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)