14.8.2011

Kurkistus kokkolaan



Saimme melko järjettömän idean lähteä Pietarsaaresta syömään Kokkolaan. Lähes 80km reissu ruuan takia, kun muutenkin tänään on saanut ajaa sen 450km. Valitsimme ruokailupaikaksi ravintola Wanhan lyhdyn, jota S All you need is white -blogista suositteli. Ravintola sijaitsee idyllisessä miljöössä vanhan kaupungin laitamilla. Vanhaa kaupunkia kutsutaan Neristan-nimellä.



Ravintola oli täysi ja heti alkuun sanottiinkin, että noin tunnin kestää tilauksesta. Otimmekin lähes ainoan vapaana olevan pöydän katutasolta ja silmäilimme ruokalistaa, vaikka olimme siihen jo ennalta tutustuneet netissä. Oona valitsi yllättäen pippuripihvin konjakkikermakastikkeella kermaperunoiden kanssa. Itse otin broilerin rintafilettä pippurikastikkeella ja lisukkeina oli rapeita lohkoperunoita. Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Pienenä miinuksena pihviveitsen puuttuminen sekä medium oli enemmänkin medium miinus. Jälkkäriksi jätskiä kinuskikastikkeella ja punaisilla viinimarjoilla, kahdella lusikalla tietenkin.

Jos tuollapäin liikuskelet niin suosittelen testaamaan! Nyt valmistaudutaan nukkumiseen, jotta jaksaa huomenna ravata asuntomessuilla sekä ajaa vielä kotiinkin.



-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)