15.8.2011

Tuoreita tunnelmia asuntomessuiltaMessupäivä onnellisesti ohi! Nyt tosiaan tuoreita tunnelmia, tätä kirjoittaessa ajellaan Kokkolasta kotiin päin. Tässä vaiheessa pää on ihan sekaisin sen suhteen missä kohteessa mitäkin oli, parempi palata tarkemmin yksittäisiin kohteisiin myöhemmin runsaan kuvituksen kera (Petteri nappasi 830 kuvaa..).

Messujen tarjonta vastasi odotuksia. Ennakkosuosikit pitivät paikkansa, molempien suosikkitaloksi nousseessa kohteessa oli (yllätys yllätys) hyvin paljon valkoista. Myös ehdoton inhokki löytyi.. Suurin osa kohteista olikin jotain siltä väliltä, paljon hyvää sekä huonoa. Mieleen jäivät muunmuassa Aitta, joka ennakkoluuloista poiketen vaikuttikin pohjaltaan oikein toimivalta sekä samasta syystä Port Victoria (todellinen yllätys).

Talojen yleisilmeen ja sisustusasioiden lisäksi ensisijainen kiinnostuksenkohteemme oli sauna- ja pesutilat sekä kodinhoitohuoneratkaisut. Saunat ja pesutilat olivat yllättävänkin samantyyppisiä eri kohteissa, lukuunottamatta muutamia rantasaunoja. Saimme lähinnä vinkkejä ja vahvistusta jo aikaisemmille ideoille pintamateriaaleista. Kodinhoitohuoneet olivat, noh, kodinhoitohuoneita. Pyykkikuilu olisi oikein kiva :)

Yleisesti täytyy olla tyytyväinen messujen järjestelyyn. Henkilökunta oli oikein ystävällistä paikoitusalueen työntekijöistä bussioppaisiin. Ympyrän mallinen messualue oli mukavan kompakti ja kohteet oli helppo kiertää ilman turhaa poukkoilua.Päätimme ihanan aurinkoisen ja kesäisen päivän käymällä keskustassa Vohvelikahvilassa. Ei missään nimessä huono lopetus päivälle, nam!- Oona & Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)