12.8.2011

Kuulumisia lomalta

Tätä on odotettu, ensimmäinen viikon loma yli puoleentoista vuoteen! Univelkaa olisi vaikka muille jakaa, viikko vaan on niin lyhyt aika ettei ehdi nukkua :)

Alkuviikko on kulunut jäätävän hammassäryn parissa, ei oikein mitään ole saanut aikaiseksi. Karviaispuskat tuli viimein tyhjennettyä, enää pitäisi keksiä mitä marjoille tekee. Ideoita?:) Mustat viinimarjat tuli myös poimittua, ne odottavat nyt rahkaan pääsemistä. Inhottava määrä kaikkia marjoja, ei järkeä tehdä mehua ja "liikaa" suoraan puskasta syötäväksi. Onpahan taas ongelmat.. :)

Alkuviikosta Petteri edistyi hieman myös tapetointiprojektin parissa. Ymmärrettävistä syistä tapetointi on jäänyt hieman vähemmälle, ulkona kun on ollut tarpeeksi hommaa ja hyvät kelit. Ulkona Petteri onkin tehnyt vaikka mitä! Tuijaa on siirtynyt, etupihan toinen "möykky" on lähes poissa, nurmikkoa on kylvetty ja pihaa muutenkin siistitty sieltä ja täältä. Onneksi mulla on reipas mies!:)
Loppuviikko onkin mukava, eilen sain räpsyttimien pidennykset ja viikonlopuksi lähdetään Kokkolaan. Arvaako kukaan miksi? :)

- Oona


2 kommenttia:

  1. Karviasmarjoista saa tehtyä hyvää piirakkaa ja sopii myös kiisseleihin. Yleisestihän kaikista marjoista vois tehdä hilloa, jos vaan jaksaa. Ja tietty osa marjoista kannattaa pakastaa talvrn varalle :)

    VastaaPoista
  2. Kaikista marjoista voi tehdä kiisseliäkin, ainakin jos mun äidiltä kysytään :) Teinkin niistä sellasta marenkipiirakkaa, oli todella hyvää. Pakastinkin jo pullistelee mustikoita ja mansikoita, onhan se talvella ihanaa saada marjojakin. Ens kesänä on toivottavasti vähän enemmän aikaa, sais tosiaan noita hilloja sun muita tehtyä. Karviaiset on kyllä herkkua!

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)