10.8.2011

LasistotOnkohan yhtenäisten lasistojen ja asiastojen kerääminen merkki aikuiseksi kasvamisesta? Astiapuoli ollut tosin kunnossa arkiastioiden osalta jo pitkään, niistä lisää myöhemmin.

Mitä enemmän on alkanut kiinnittämään huomiota pieniin yksityiskohtiin, sitä "tärkeämmäksi" yhtenäiset sarjat ovat tulleet. Koska meidän molempien maku on muutenkin hyvin yksinkertainen, Iittalan Essence-lasisto oli helppo valinta. Noin puolen vuoden keräämisen jälkeen kaapista löytyy kuusi punaviinilasia ja kymmenen valkoviinilasia (ISO kiitos kummitädilleni, jolta saimme 8kpl myöhästyneeksi kihlajaislahjaksi). Seuraavana tarkoitus olisi hankkia kuohuviinilasit (ei malja, joka kuvassakin näkyy). Sarjan juomalasi ei juurikaan silmää miellytä, haluaisinkin Iittalan Kartio-sarjasta kirkkaan väriset juomalasit. Tähän mennessä niitä on viisi, mikä epämääräinen määrä.. Kartio-kaadin on myös toivomuslistalla Essence-kaatimen sijaan.

Nykyään arkisin vedet ja maidot hulahtavat kurkusta alas tukevista "tavallisista" kahdenkokoisista laseista. Kyllä, toimivathan ne eivätkä rikkoudu helposti, MUTTA MÄ HALUUN NE KARTIOT! Elämän pieniä iloja :)

-Oona

(kuva google kuvahaku)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)