15.8.2011

MessuostoksiaMessuilta ostimme fyysisesti vain yhden tuotteen, ideoita ostimme kyllä säkkikaupalla ;) Ostamamme tuote on nerokas ja hyvin yksinkertainen tiskirättiteline! Kyseinen kapistus kiinnitetään magneetin kanssa tiskialtaaseen, joten asennus on helppoa ja pitäisi sopia jokaisen keittiöön. Meillä ja monella muullakin rätti makaa hanan päällä kuivumassa ja säilytyksessä. Melko huono paikka lopulta pitää rättiä, eikö? Melkein poissa silmistä, kaappiin laittamatta on tämän Magisso-tuotteen idea. Tämä oli jollain tavalla sponsorina messuilla mukana, koska melkein kaikissa taloissa tällainen oli, ständi vielä vieressä kertomassa siitä. Meillä on kyseiseltä merkiltä myös heidän vähän tunnetumpi tuote, teräksinen kakkulapio. Tätä on saatavana myös täysin suorana versiona.
-Petteri

(kuvat magisso.com sivuilta)

2 kommenttia:

  1. Onko magneettini "rikki",mutta ei pysy kiinni kyllä meidän tiskialtaassa?Tiskirätti kyllä.Toisaalta veitsemmekin pitäisi olla rst laatua niin kuin tiskiallas,mutta silloin mageetti toimii.
    Ostanko uuden magneetin,vai vinkö vanhan huoltoon?

    VastaaPoista
  2. Hmmm, onhan se vastakappale myös mukana? ;) Itse laitoin sen ensin väärinpäin altaan ulkopuolelle kaappiin kunnes tajusin siinä olevan 2-puolisen teipin funktion ;) Minä itse luulin ensin, että pelkkä tuo iso osa ottaisi kiinni altaaseen..

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)