30.8.2011

Asuntomessujen suosikkeja osa 1

Vihdoin taas asuntomessuasiaa niille, jotka ovat jo toivoneetkin :) Ollut sellaista hässäkkää, että tätäkin postausta on useissa pienissä erissä kirjoitettu. Tämä on ensimmäinen muutamista suosikkikohteista, jotka tullaan täällä esittelemään.Ensimmäisenä käsittelyyn kohde numero 40, Rantakivi. Merenrantatalo on ainakin minun mittapuuni mukaan valtava kivitalo. Alakerrassa on yhdistetty keittiö-ruokailutila-olohuone, peseytymistilat ja työhuone. Yläkerrasta löytyy arkiolohuone sekä makuuhuoneet.

Rantakiven sisustus on pelkistetty ja mustavalkoinen. Olohuoneen nahkainen kulmasohva on IHANA! Olohuone ja ruokailutila ovat mukavan avaria ja valoisia lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden vuoksi (olivat muuten erittäin suosittuja monissa messutaloissa). Keittiö on myös erittäin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Päämakuuhuone on ihanan yleellinen, samantyyppisestä harmaasta päiväpeitosta olen haaveillut ja valaisinkin on hyvin kaunis.

Mitäs mieltä olette?

- Oona

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, tätä onkin jo odoteltu!
    Täytyy yhtyä tuohon mosaiikki-lausahdukseen. Onneksi tosin meidän laatat on jo valittu/tilattu, niin ei tarvitse tuota lähteä metsästämään...
    Lisää näitä!

    VastaaPoista
  2. Ai teillä on projekti jo niin pitkällä :) Toi mosaiikki ei valitettavasti pääse kuvassa oikeuksiinsa vaikka siinäkin kyllä hyvältä näyttää. Tällä hetkellä kova hinku saada sitä tulevaan kylppäriin tehosteeksi, täytyy katsoa mitä mieltä silloin on ku niitä oikeesti valitsee :)

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)