24.10.2012

Betoluxin kiiltoa

Makkarin lattia on vihdoinkin saatu maalattua. Valmis se ei vielä ole, vaan pinnassa on 25% laimennettu maalikerros. Aikamoista litkua oli tuo ensimmäinen kerros, mutta antoi välillä jo hieman käsitystä siitä, minkälaista pintaa on odotettavissa. Maalauksen aloittamista on viivästyttänyt lattian suurimpien rakojen massaus, jota jatketaan vielä ensimmäisen maalauskerran jälkeenkin. Nyt näkee selkeästi mitkä raot pitää massata. Emme halua täysin raotonta lattiaa, onhan kyseessä kuitenkin vanha lattia. Projektia on hidastuttanut aika tavalla myös ajanpuute sekä pahasti kipeytynyt oikea kyynärvarsi ja Oonan flunssa.Maanantaina maalataan toinen ja samalla viimeinen kerros joka saa sitten kuivua vähintään viikon. Tänä aikana kuitenkin voi mm. listoja ja sähköhommia tehdä. Listoja emme ole ehtineet tosin vielä edes käydä katsomassa :)Monessa yhteydessä olen lukenut Betoluxin kammottavasta hajusta. On totta, että se käryää aika pahasti, mutta maalatessa ei sitä juurikaan huomaa. Ja kun tuota tarvitsee muutaman kerran haistella, en pidä sitä ongelmallisena. Vielä emme tiedä, kauanko tuoksua on huoneessa mutta pyrimme tuulettamaan päivittäin huonetta maalauksen jälkeen.Ylläolevassa kuvassa näkee nuo raot aika hyvin, iso osa noista menee toisen kerroksen jälkeen piiloon. Toivon ainakin niin. Saatamme myös maalata vielä kolmannen kerroksen, Tikkurilan mukaan saadaan aika kiva pinnoite sillä aikaiseksi. Tänään ohjelmassa vielä talvisempien vaatteiden etsimistä, pakkailua ja muutamien postauksien kuvien kuvaaminen. Yöllä on lähtö loppuviikoksi perinteiselle lasketteluretkelle Itävaltaan alppihiihdon maailmancupin avauskisoja katsomaan.
-Petteri
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Niina kirjoitti 24.10.2012 klo 20.18
  Upealta näyttää!! ♥
   Oona kirjoitti 25.10.2012 klo 21.38
   Kiitos ♥ Enää loppurutistus!
  J kirjoitti 24.10.2012 klo 21.34
  Tosi kaunis lattia! Ja nuo raot näyttävät ainakin kuvissa just kivoilta, tuo vähän särmää moderniin tapettiin ja betoluxin kiiltävään pintaan :)
   Oona kirjoitti 25.10.2012 klo 21.39
   Kiitos J ja kiva kun jätit kommenttia! :) Mäkin tykkään pienistä raoista ja siitä, että se myös näyttää vanhalta. Kuitenkin vähä non paikattavaa, muutamassa paikassa vähän liian leveät railot ;)
  IMAGE kirjoitti 24.10.2012 klo 22.05
  Toi on niin ihana jo nyt. Valmiina siis täydellinen, kuten arvelinkin. ♥
  Petteri, oikein hyvää matkaa ja pidähän itsestäsi huoli.
  Oona, pidä sä Rintsikka pystyssä... Onneksi sulla on pusukamu Tikrulainen siellä. ♥

  Rapsuja sille pikkuruiselle ihanuudelle. ♥
   Oona kirjoitti 25.10.2012 klo 21.40
   Uskon, että siitä tulee kyllä oikein ihana ♥

   Kivan kelin heitti sitten mulle ja kesärenkaille. Siihen ei Tikrukaan auta ;)
  Meän Satu kirjoitti 25.10.2012 klo 09.57
  Oijoi! Valkonen lattia ♥ ja tuo tapettiki ihan täyvellinen tuonne! Erittäin hyvältä näyttää jo nyt makkari ♥
   Oona kirjoitti 25.10.2012 klo 21.41
   Kiitos tuhannesti! Ja kiva kun jätit kommenttia :) Tuo on jo nyt ihan mun lempihuone vaikkei vielä ole edes valmis :)
  H kirjoitti 25.10.2012 klo 17.49
  Hei! Upeelta näyttää, en meinaa pysyä pöksyissäni kun jännitän jo lopputulosta, josta tulee varmasti upea! Hyvää reissua! Taitaa tarvita täällä kotosuomessakin niitä talvivaatteita piakkoin :)
   Oona kirjoitti 25.10.2012 klo 21.41
   Ei mitään paineita kasata ;) Tosiaan enää loppurutistus, sitten se on siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)