7.10.2012

Hitaasti, mutta varmasti..

Niin se etenee, nimittäin makuuhuoneen remontti. Edistyminen olisi huomattavasti ripeämpää, jos vaan olisi sitä aikaa. Nyt kuitenkin motivaatio on kova saada makuuhuone vauhdilla valmiiksi!


Viimeisen viikon aikana on edistytty hurjasti. Katto on valmis, siihen vaadittiin kolme maalauskertaa. Perjantaina Petteri maalasi iltapuhteeksi muuriseinän. On muuten aivan ihana sävy, olemme todella tyytyväisiä valintaan! Tosin se on vasta kerran maalattu, lopullinen sävy tulee siis varmasti olemaan hieman eri.Eilen oli vuorossa seinien tasoituksen viimeistely ja pientä yleistä hommaa. Tänään oli kirja- ja ruokamessujen jälkeen helppo alkaa tapetoimaan ja nyt onkin puolet huoneen seinäpinnoista saanut jotain uutta pintamateriaalia. Tapetointi meni yllättävänkin kevyesti, kun työnjako oli selkeä, minä levitin liimaa ja Petteri hoisi tapetin leikkauksen ja liimauksen.


Ensi viikon urakkana on tapetoinnin tekeminen loppuun sekä tapetin maalaus. Jos virtaa riittää, saamme laitettua tehostetapetinkin ja valmisteltua lattiaa maalaukseen. Raporttia tulossa remontin edistymisestä taas, kun saamme jotain aikaiseksi! :) Hauskaa viikkoa!

-Oona

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  Pieni lintu kirjoitti 7.10.2012 klo 19.08
  Makkarista tulee taatusti kaunis! :)
   Oona kirjoitti 7.10.2012 klo 21.11
   Toivotaan! On sitä sen verran pitkään ja hartaasti tehty :)
  IMAGE kirjoitti 8.10.2012 klo 07.11
  Te olette edistyneet jo valtavasti. Ja tosta tulee mieletön, ihan kun muustakin talosta on tullut. :)
  Rapsut Tikrulaiselle. ♥
   Oona kirjoitti 8.10.2012 klo 14.30
   Vähän toivon, että tuosta tulisi kodin kohokohta :) Kiitos hei tsempistä tosi paljon, täällä arvostetaan suuresti ♥
   Arvaa vaan, miten paljon tuo karvainen kaveri odottaa viikonloppua? ;)
  Jenni kirjoitti 8.10.2012 klo 09.36
  Ettekö avaakaan ullakkoa? Minulla oli sellainen muistikuva, että se oli tarkoitus avata. :)
   Petteri kirjoitti 8.10.2012 klo 09.41
   Hyvin muistettu! Näin oli ihan alunperin tarkoitus tehdä. Tarkoitus oli myös ensin vaihtaa vain tapetit ja laittaa toinen muovimatto lattialle. Nyt kun jalkojen alta paljastui lautalattia ja katostakin löytyi mahtava paneelikatto, suunnitelmatkin hieman muuttuivat. Mietimme kyllä ratkaisua ja totesimme makuuhuoneemme olevan valtavan kokoinen eikä se aikanaan lisätilaa tarvitse. Yläkerran portaiden yläosaan avara aulatila on edelleen haaveissa, eli puolen talon verran ullakkoa mahdollisesti availlaan :) Näin ollen puolet ullakosta jäisi varastotilaksi vielä, ei välttämättä huono ajatus sekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)