14.10.2012

Sunnuntaikahvittelua

Saimme tänään iltapäivällä odotettuja vieraita kylään. Tai tarkemmin ottaen Tikru sai. IMAGE ja hänen miehensä olivat Helsingistä käymässä muutenkin ja tulivat samalla käymään kahvilla. Kiitos käynnistä, oli ihana nähdä pitkästä aikaa <3Kahvikattaus oli pakko tehdä keittiön pikkupöydälle ruokailuhuoneen ollessa tällä hetkellä makuuhuone, joten mitään ihmeellistä siinä ei ollut tilanpuutteen vuoksi. Vähän aikaa sitten ostamani Kastehelmi-sarjan tarjoilulautanen pääsi tänään ensimmäistä kertaa käyttöön muffinssien alustaksi. Jännä sarja, aiemmin en ole pitänyt siitä ollenkaan, mutta nyt voisin tarjoilulautasen lisäksi haluta vaikka mitä! Tuikkukipot ainakin on ostoslistalla.Koristelin tänään ensimmäistä kertaa muffinseja cup cake -tyyliin. Tottakai näidenkin värin oli pakko jatkaa kodin värimaailman linjaa, (lähes) mustaa, hopeaa ja valkoista. Ulkonäkö voisi olla kauniimpikin, onneksi ei vaikuttanut makuun ;)


Lopuksi täytyy pyytää anteeksi... Taisin eilen lupailla postauksen makuuhuoneen remontin edistymisestä tälle päivälle, mutta se siirtyy valitettavasti huomiseen. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, eikö? ;)

-Oona
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Johanna kirjoitti 14.10.2012 klo 22.03
  Voi, jospa oisin saanut olla mukana :) Näyttää niiiin super herkullisilta nuo muffinsit. Taidan tulla piipahtamaan siellä Turussa samointein :D Vitsit kun on kauniit kuvat ♥
   Oona kirjoitti 15.10.2012 klo 07.23
   Seuraavan kerran kun tännepäin olet tulossa, niin varmasti tulet kylään! :) Voin leipoa sulle vähintään yhtä hyviä muffareita ;)
  IMAGE kirjoitti 15.10.2012 klo 07.03
  Oli aivan mielettömän ihanaa käydä teillä. ♥
  Teidän koti oli vielä kauniimpi, kun kuvissa (ei siis sillä, että kuvat olisivat huonoja)...
  Ja mun internet-ihastus Tikru oli niin valloittava murunen, juuri sellainen vauhtiveikko, jollaiseksi hänet kuvittelinkin. ♥
  Kiitos Oona ja Petteri Tikrulainen, että saatiin tulla teille, oli ihanaa.

  Tikrulle isot rapsut. ♥
   Oona kirjoitti 15.10.2012 klo 07.25
   Voi kiitos IMAGE ja ihanaa, että tulitte käymään ♥ Ja kiitos vielä tuliaista! :)

   Seuraavalla kerralla me tehdään kyllä ehdottomasti vastavierailu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)