6.10.2012

Kirppislöytö

Pullojen ohella löysin kirppikseltä myös vanhan puutuolin. Hinta oli varsin kohtuullinen, ainoastaan 15e. Tuttuni arvioi tuolin olevan 50-luvulta lähtöisin, tosin täyttä varmuutta asiasta ei ole. Tunnistatko sinä miltä aikakaudelta tämä mahtaisi olla?Tämä on taas niitä ostoksia, joita Oona ei vielä tiedä sopiiko meille ;) Tuoli on menossa ullakolle jemmaan odottamaan maalausta, maalautetaan samaan aikaan sitten väliovien kanssa. Maalina on joko kiiltävä tai matta, värivaihtoehtoina musta, valkoinen ja vaaleanharmaa.Tuolia ajattelin alunperinkin kuistille, jossa nyt istuimena vanhasta asunnosta muuttanut Ikean aika kamala tuoli. Kuistimme on muuten oikea murheekryyni, ensimmäinen tila joka tulee vierailla vastaan ja se on ihan kamalan näköinen. Tilaa olisi reilusti, mutta ajatus puuttuu täysin. Eipä sitä olla kyllä suunniteltu lainkaan vielä, pitää pintoja vähän rempata ensin. Tämä tila saattaakin olla seuraava remppakohde makuuhuoneen jälkeen.
Tänään on koko päivä tehty pihahommia L&T:n talkoovoimin ja rempattu makuuhuonetta. Huomenna luvassa siis makkariremontin kuulumisia!
-Petteri
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Johanna kirjoitti 6.10.2012 klo 18.02
  Oi kun kaunis tuoli, mä näen sen jo sieluni silmin tuolin kiiltävänä valkoisena :) Äh, meilläkin pitäisi aloittaa pihasiivot, mutta tänään ei viitsinyt näyttää nokkaa tuolla ulkona, huomenna paremmalla menestyksellä. Mukavata lauantaita teille molemmille :)
   Oona kirjoitti 6.10.2012 klo 18.15
   Joo, kyllä siihen joku kunnon väri täytyy saada ;)
   Kyllä tuolla pihalla saisi menemään tuntikausia, meilläkin vielä vaikka ja mitä tekemistä ennen pakkasten tuloa. Tsemppiä teille urakkaan ja ihanaa lauantai-iltaa sinnekin! :)
  Marit kirjoitti 6.10.2012 klo 19.29
  Olipas huippu löytö, kaunis!
   Petteri kirjoitti 6.10.2012 klo 22.51
   Joskus käy tuuri ;) Harvinaista, että samalta reissulta useampi tavara tulee ostettua..
  Niina kirjoitti 6.10.2012 klo 21.03
  Mä näen tuon tuolin mustana..tai valkoisena..vai sittenkin harmaana!?:D No hieno se on jokatapauksessa!
  Kuisti, se murheenkryyni meilläkin, vaikka se on rempattu on niin hankalan mallinen saada laitettua kivannäköiseksi..:P
  Mukavaa iltaa!:)
   Petteri kirjoitti 6.10.2012 klo 22.54
   Sanopa muuta! Ensin oli ajatus valkoisesta, sitten tuli kiiltävä tai matta musta ja lopulta vielä vaaleanharmaa! Onneksi ei tarvitse heti päättää, jätetään asia hautumaan :) Höpsis Niina, voisin vaihtaa koska vaan kuisteja! Teillä on kivasti laitettu ja siellä on joku tolkku! Siitä se ajatus meillä taisi lähteäkin, kun teidän kuistia katseltiin..

   Mukavaa iltaa sinnekin!
  S kirjoitti 7.10.2012 klo 09.57
  söppänä tuoli! mun mielestä kaunis tuollaisenaankin!
  en kannata kiiltovalkoista enkä valkoista ylipäätään, se ehkä hukkuisi taustaansa sellaisena... kannatan ehdottomasti mattapintaa, mustaa vai vaaleanharmaata sellaista :)
   Petteri kirjoitti 7.10.2012 klo 10.33
   Onhan se kiva noinkin, aidosti vanha pinta. Värikään ei ole mikään myrkynvihreä :) Valkoinen vaihtoehto on täälläkin vähän jo unohdettu, samoin kiiltävä maali. Musta taitaa olla valintamme ;)
  Madde kirjoitti 7.10.2012 klo 11.50
  Anoppilassa on tuommoiset tuolit ja ne on anopin äiti ostanut 60 luvulla.(pohjaan oli kaiverrettu vuosiluku, mutta en nyt muista mikä se oli)
  Kiiltävä maali ei mun mielestä oikein sovi vanhoille huonekaluille.
  Mielummin matta tai helmiäinen.
   Oona kirjoitti 7.10.2012 klo 16.52
   Meidänkin tuoli saattaa sijoittua siis 60-luvulle, hyvä tietää! :)
   Mekin aletaan kallistua sen mattamustan puolelle. Siitä tulee niin hieno! :)
  enne kirjoitti 9.10.2012 klo 00.00
  Aistikas, tyylikäs ja oudon värinen. Tulee mieleen PS2012 jakkara.
   Oona kirjoitti 9.10.2012 klo 07.20
   On muuten jotain samaa henkeä näissä. Tuo väri tosiaan ei ole se suosikki, varmasti tämä kaunotar pääsee kunnolla oikeuksiinsa saadessaan mustan maalin ylleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)