3.10.2012

Tyhjiä pulloja

Harvemmin sitä ostaa täysin tyhjiä pulloja. Nyt ostin. MINÄ ostin. :)Työpaikkani vieressä on aika isokin kirpputori, jossa olen muutaman kerran käynyt piipahtamassa. En ollut hakemassa mitään erityistä, meillä kun on muutenkin todella vähän koriste-esiteitä ja nekin nykyaikaisia. Monissa blogeissakin vilahdelleet ruskeat vanhat pullot olivat tällä kirpparilla hinnoiteltu ihan järkeväksi, eurosta kuuteen euroa kappale. Näitä olikin aika monessa myyntipisteessä tarjolla! Valitsin omaan silmään miellyttävimmät pullot. Yhdessä on hauska tarrakin jäljellä, sisältänyt 1966 vuonna punaista viiniä.

Oona ei vielä ole ihan varma, sopivatko nämä meille. Eiköhän sekin selviä kun niitä tuossa hetken katselee. Näyttivät aika kivalta myös kuistin ikkunalaudalla, mutta ei niitä sinne voi jättää kun meidän kissaa leikkivä koira tiputtaa ne alas kuitenkin. Koirasta kun puhetta, oliko yllättävää kuka herra tuli taas hääräämään kun kameran kaivoin esille..

Alkaa olemaan taas iltaisin sen verran hämärää, että pitäisi kaivaa pikkusalama esille ja taas muistella vähän mites sitä käytettiinkään niin, ettei tule kamalia varjoja ja kovaa valoa. Monenlaista hajoitinta löytyy siihen päähän, en ole koskaan oikein jaksanut kunnolla paneutua parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Studiovaloilla olisikin kiva valaista, mutta on vähän turhan työlästä niitä käyttää yksittäisissä kuvissa.
Löysin muuten samaiselta kirppikseltä yhden ilmeisesti 50-luvulta lähtöisin olevan huonekalunkin! Tästä lisää myöhemmin.
-Petteri
(Oletteko muuten huomanneet miltä meidän olkkarin toisen ikkunan pokat ja lista näyttää? Ensimmäisessä kuvassa näkyy hyvin, mitä pikku herra pentuna keksi järsiä. Listan vielä voisi vaihtaa, mutta tuota pokaa ei niin vaan vaihdetakaan..)

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Portti R kirjoitti 3.10.2012 klo 21.39 
  Muistini mukaan tuo"viinipullo"voisi olla olutpullo tai maitopullo.Värimuisti väittäisi liian vaaleiksi.Väri hieman kiusaa.Tietenkin koko/tilavuus.Nuo muut ovat muodoiltaan vieraampia.
   Petteri kirjoitti 3.10.2012 klo 23.52 
   Apteekkipulloista puhuvat usein, ne taitaa olla oma ryhmänsä ne pullot. Näissä voi hyvinkin olla ollut olutta. Vintiltä löysin aiemmin vanhan kookkaan olutpullon, taisi olla ihan Aura. Etiketti hyvässä kunnossa. Pitääkin tutkia sitä tarkemmin! Kiva, että olet löytänyt tänne uuteen osoitteeseen!
  Johanna kirjoitti 3.10.2012 klo 23.38 
  Aluksi kun aloin lukemaan blogia, ajattelin heti että Oona olisi käynyt ostoksilla :) Iloinen yllätys kun mies shoppailee kotiin sisustusjuttuja :) Meillä miestä ei saisi sisustusostoksille ( siis itsenäisesti ) ei millään :D
   Petteri kirjoitti 3.10.2012 klo 23.55 
   No ihan oma ajatus tämä ei ollut, omatoimisuutta ehkä enemmänkin! Oona oli nähnyt jotain kivoja pulloja jonkun kirpparin ikkunassa ja kun palasi hetken päästä ostamaan niitä, olivat juuri myyty.. itseäkin alkoi kiinnostaa jossain kohtaa, että miltähän nämä meillä näyttäisi ja kun saatavuus on hyvä niin helppo koittaa :)
  IMAGE kirjoitti 4.10.2012 klo 12.43 
  Voi kuinka ne ovat kauniita. Kivaa kontrastia luovat ja miettikääs mikä tarina niillä on kerrottavana. ;)
  Ja ainakin pikku hra Tikrulainen ymmärtää upeiden pullojen päälle. ;) Ihana Tikrulainen! ♥

  Kuules Petteri, mulla olisi postaustoive; Voisitko kertoa kuinka pimeällä saa hyviä kuvia kotona. Sellainen opetuspostaus. Uskon, että olisi monelle hyödyksi. :D

  Rapsuja Tikrulaiselle. ♥
   Petteri kirjoitti 4.10.2012 klo 14.00 
   Kontrastia kyllä luovat, meillähän ei noita värejä juurikaan ole ;) Postaustoivehan on ihan loistava, koitan miettiä hieman ensin mitä se voisi pitää sisällään.

   Rapsut toimitetaan tietysti perille ;)
  jebou kirjoitti 4.10.2012 klo 19.08 
  järkyttävän... rumat pullot. ei näin
   Petteri kirjoitti 4.10.2012 klo 20.16 
   Kiitos kommentistasi, kiva kuulla sinunkin mielipide jebou :) Onneksi makuja on monia!
  jebou kirjoitti 6.10.2012 klo 16.52 
  Totta. hieno blogi kuitenkin! Olen seurannut pari kuukautta ja jos blogi säilyy samalla tasolla niin seuraan jatkossakin. Ainut vaan, että teillä taitaa olla talo valmiina ja remonttiaiheiset jutut kiinnostaisi
   Petteri kirjoitti 6.10.2012 klo 18.01 
   Kiva jos tykkäät ;) Meillä ei kyllä ole talo läheskään valmis! Tai on se valmis, mutta remontoitavaa riittää joka kerroksen verran, parhaillaan on makkarin täysremontti menossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)