30.10.2012

Laskukauden avaus

Perinteinen laskettelukauden avausreissu suuntautuu minulla vuosittain Itävallan Söldeniin, jossa alppihiihdon maailmacup starttaa. Tänä vuonna oli vuorossa jo viides kerta kun tämä retki järjestetään. 9 hengen porukka starttasi reissun torstaina aamulennolla Müncheniin, josta matka jatkui tilataxilla kohti Itävaltaa.Käytännössä tällä reissulla on vain 1 täysi laskupäivä, sillä lauantai menee aamupäivää lukuunottamatta kisoja katsoessa sekä päivän päättävissä jäätikköbileissä :) Sunnuntai matkustetaankin taas kellon ympäri, aina yöllä myöhään vasta kotona. Vakavaa puuhaa tämä juhliminen:Olen aiempina vuosina raahannut aina järkkäriä ja koko objektiiviarsenaalia mukana näillä reissuilla. Kelien puolesta maisemakuvia ei enää voi parantaa, kelit kun ovat olleet täydellisiä joka vuosi. Tänä vuonna katsoin parhaaksi jättää nuo kotiin, koska ennusteenkin mukaan huonoa keliä olisi luvassa. Huonoa keliä se sitten olikin torstaita lukuunottamatta. Matkassa olikin vain Fuji, joka osoittautui tosi käteväksi pienen koonsa takia. 

Tältä näytti maisemat lokakuussa 2010:
Mikähän siinä muuten on, aina kun olen tällä reissulla niin Tikrun kanssa on jotain ylimääräistä kotona? Viime vuonna söi tuoretta asfalttia ja lääkärireissuhan siitä tuli. Tänä vuonna karkasi pihasta.. Itsekin olin ison osan matkasta flunssassa. Tukkoisuuden ja paluulennon laskun paineongelmista johtuen sain korvaani painevamman! Erittäin kivulias lasku rikkoutuneiden verisuonien takia. Tärykalvolla on siis mustelma. Nyt lääkitään ja loppuviikosta pitäisi jo kuulon olla palautunut normaaliksi.

Tämä sotkee myös entisestään makkarin remontin aikataulua, eilen piti olla toinen kerros maalattu jo. Niin vetämätön olo, ettei pysty vielä tuollaisia hommia tekemään. Alunperin suunniteltu aikataulu muutenkin jo niin paljon venynyt, joten ei se parista päivästä enää kiinni ole. Hiljaa hyvä tulee vai miten se menikään? ;)
-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)