21.4.2013

Kaleido

Huh! Täällä palaudutaan viikonlopun riennoista leppoisan sunnuntai-illan merkeissä. Vietimme viikonlopun pääkaupunkiseudulla käyden Heurekan Body Worlds -näyttelyssä, shoppaillen ja blogikavereita tavaten.
Olimme eilen tosiaan vierailemassa Vastarintama-blogin M:n ja T:n luona yhdessä Imagen, Hyypiön ja Ennen kanssa. Oli kyllä aivan huippu ilta ja oli ihanaa nähdä ihmisiä sekä M:n ja T:n mahtava projekti! On mielestäni uskomatonta, että aina näitä ihmisiä tavatessa juttu luistaa ja nauru kuuluu varmaan kilometrin päähän, vaikka tapaamiset onkin laskettavissa yhden käden sormilla :) Kiitos vielä tuhannesti isäntäparille ja muille iltaan osallistuneille! :)

Visiitti oli oikein antoisa myös shoppailunäkökulmasta. Sain vihdoinkin HAY:n Kaleido-tarjottimen keltaisena, tykkään kovasti. Alunperin haaveissa oli suurempi koko, jolloin siihen olisi voinut sohvapöydällä laittaa esimerkiksi kaukosäätimet. Suurempaa ei ollut saatavilla, joten nyt tämä piriste suojaa pöytää naarmuilta, joita tulee helposti pöydälle laskettavasta pientavarasta.

Kotiin päätyi myös iso liuta muita pieniä koriste-esineitä, joista lisää myöhemmin. Kävimme kotimatkalla Kasvihuoneilmiössä, huikea paikka! Älyttömän paljon pientä ja suurempaa tavaraa, joita pitäisi oikein ajan kanssa tutkia. Vieläkin hengästyttää! Nyt lepäämään sohvalle Petterin ja Tikrun kanssa :)

-Oona

6 kommenttia:

 1. Onpas tuo tarjotin kivan keltainen. Sopii hyvin teille! :)
  Ja kiitos, ihanaa oli nähdä. Ja aivan mielettömän kivaa, taas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella keltainen :) Haluun sille harmaan kaverin.

   Ensi kerralla toivottavasti edelleen vaan hauskempaa :)

   Poista
 2. Kiitos kullanmuruille mahtavasta seurasta, vitsi kun näkisimme pian uudestaan! Voidaan taas lennossa vaihtaa kenkiä :)
  Vau, mikä Kaleido. Mä näen sieluni silmin tämän nököttävän myös Hyypiölän olkkarissa. Ainakin väri on täydellinen :)
  Arvaa kenellä on vieläkin jalat kipeenä siitä joraamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, oli kiva tavata! Seuraavia kemuja odotellessa, toivottavasti silloin on jommalla kummalla mukavat kengät ;)

   Sun täytyy käväistä Pinossa, sieltä Kaleido kotiutui. Oli myös minttuinen, vink vink ;)

   Poista
 3. Hei!

  Jätin teille tunnustuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta, ne lämmittävät aina mieltä! :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)