13.4.2013

Uudenkaupungin helmi

Vierailimme Uudessakaupungissa Pop-up -tapahtumassa pari viikkoa sitten. Pääkohteenamme oli Form follows function -blogin päänäyttämö, upea 1934 rakennettu funkkistalo, jota on parin vuoden ajan kunnostettu ja sisustettu aivan uskomattoman hienoksi. Matkassa oli valitettavasti vain pokkari, joka on hieman ahdas laajempiin sisäkuvauksiin. Vähemmän puhetta, enemmän kuvia :)Sisään tullessa näkymä oli huomattavasti valoisampi ja avarampi mitä odotimme. Siitä alkoikin sitten huokailu, jolle ei meinanut millään tulla loppua :) Koti on täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia, jotka jatkuvat huone toisensa jälkeen. Kissataulusta täytyy mainita oikein erikseen, Tuijan itsensä tekemä teos valloitti meidät molemmat täysin.
WC:stä löytyy upeaa laattaa, joka on vakavassa harkinnassa meillekin tulevaan uuteen pesutilaan. Kotikylpyläkin on todella tyylikkäs, vaikka vielä kesken onkin :)Petterin suosikkihuoneeksi nousi ehdottomasti vierashuone. Matkalaukun päälle koottu asetelma on aivan upea ja uuden ja vanhan yhdistelmä toimii koko huoneessa. Tuija on muutenkin yhdistellyt erittäin hyvällä maulla uutta ja vanhaa.Uusi lattia oli muuten myös mielettömän upea. Ajan henkeen sopiva kalanruotoparketti on käsinladottu. Makuuhuoneissa oli valkoiseksi maalattu alkuperäinen lautalattia, jotka on remontissa irroitettu ja alle asennettu lattialämmitys.Jos et ole vielä vieraillut Tuijan blogissa, nyt viimeistään on korkea aika :) Talo on otsikon mukaisesti Uudenkaupungin helmi, Tuijan blogi on blogimaailman helmi :) 

-Oona

6 kommenttia:

 1. Olen seurannut Tuijan blogia vasta hetken ja vanhemmista postauksista katsonut vain satunnaisia. Kiva nähdä kuvia koko asunnosta. Tykkään tyylistä myös todella paljon, sopivasti kotoisaa sekoitettuna ajattomuuteen, klassikoihin, vaaleisiin pintoihin ja taiteeseen. Vessan tiililadonta näyttää hienolta, täytyy laittaa ehdottomasti korvan taa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuijan blogi on kyllä huippulöytö :) Kannattaa niitä vanhempiakin tosiaan selailla, saa hyviä vinkkejäkin :)

   Poista
 2. Upea koti ja paljon näyttää tosiaan olevan kauniita yksityiskohtia.
  Eipä ihme, että huokailitte : ) Kauniit taulut, liitutauluseinällä
  hauska piirros, vanhat pullot jne... Kehtaisiko tuota matkalaukku-
  asetelmaa matkia, se on hieno! Ja vessan laatat ainakin näyttävät
  ihan samoilta kuin meilläkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukkuasetelma näyttää kyllä todella kivalta! Heidän kotinsa on kyllä täynnä upeita yksityiskohtia, mitä kaikkea meiltäkin jämahtoi jäädä huomaamatta.

   Poista
 3. Oi luoja noita tauluja. Nyt tiedän minne suuntaan lueskelemaan, kiitti kamut. :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä vaan! :)Blogia voi tosissaan lämpimästi suositella, jokaiselle jotain :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)