3.4.2013

Kevätmessut!

Aurinko paistaa, lumet sulavat, linnut laulavat... Nämä, jos jotkut, ovat kevään merkkejä! Kuten jo eilen hehkuteltiin, nyt on vihdoinkin kevättä rinnassa ja usko siihen, että kesäkin oikeasti tulee joskus :)Kevätmessuilla voit viimeistään aloittaa kevään ja kesän odotuksen hyvässä tunnelmassa. Ensi viikon keskiviikkona alkavat messut kokoavat yhteen neljä tapahtumaa: Kevätpuutarha-, Oma Koti-, Oma Mökki- ja Sisusta! -messut. Jokaiselle siis jotain :)

Näin keväällä sisäinen viherpeukalo nostaa päätänsä ja meille varmasti mielenkiintoisin kohde on Puutarhamessut. Viime kevään salaojitusprojektin jälkeen pihalla on vielä paljon (lue: liikaa) asioita tekemättä aina nurmikon korjauskylvöstä kukkapenkkien uudelleen järjestelyyn. Pihasuunnitteluun kaipaisimme myös kovasti vinkkejä, siitä kun ei käytännössä lainkaan ole kokemusta. Voisihan messuilta saada vinkkiä myös terassin sisustamiseen :)

Oletteko ajatelleet lähteä messuille imemään ideoita? :)

-Oona

(Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

1 kommentti:

  1. Olen tehnyt nyt muutaman viikon töissä projektia liittyen juurikin noihin puutarhamessuihin. Paljon mielenkiintoisia näytteilleasettajia tulossa, ja aika monipuolisesti. Vielä olen vähän kahden vaiheilla, että uhraanko yhden vähistä vapaapäivistäni ja suuntaan Helsinkiin vai riittääkö tänä keväänä vain Kodin Terran puutarhaosaston kiertely.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)