17.4.2013

Onnea Tikru!

Meidän pikkuinen täyttää tänään 2v.! Miten aika meneekin niin nopeasti, juurihan se vasta naskaleineen kotiutui? :) Sankari on tänään juhlinut muunmuassa nauttimalla runsaasta aktivoinnista ja herkuttelemalla oikein mehukasta putkiluuta. Kyllä koiran kelpaa :)

Alla olevissa kuvissa Tikru on noin kuusi viikkoa vanha ja asuu vielä kasvattajalla. Pentukuume saattaa kasvaa näitä kuvia katsellessa ;)


Synttäreiden kunniaksi Tikru halusi kuvata teille pienen temppuvideon, jolla se esittelee muutamia perustemppujaan. Jätkä on edelleen vähän väsähtänyt eilisestä remontoinnista vanhempieni luona, joka selittää rauhallisuuden videolla, ei siis anneta sen hämätä :)

-Oona

32 kommenttia:

 1. Ja vielä tätäkin kautta mun ihanalle internet-ihastukselleni Tikrulle paljon onnea. <3
  Tota videota voinkin sitten tuijotella aina ikävän iskiessä. ;)
  Rapsuja Tikrulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikru kiittää kovasti sekä onnitteluista ja rapsuista! :) Taitaa olla videolla vähän erilainen siihen verrattuna, kun olitte käymässä? ;)

   Poista
 2. Onnea 2-vuotiaalle!

  Hauska temppuvideo! =) Meillä on aika samantyyppisiä temppuja kans käytössä. Toinen koirista tekee myös noi tuplaläpyt ja toinen sitten tempun nimeltä Orava (nököttää sillein tassut hassusti ylhäällä). Molemmat koirat osaa kieriä. Aika harvoin vaan tulee kyllä temputettua... enemmän meillä lapset temputtaa kuin minä ite.

  Toi koriin meno huvitti: meillä se on jotain ylitsepääsemätöntä. Jos koriin vippaa namin tai lelun, sen äärellä vaan itketään... en tiedä miksei (etenkään toinen koirista) millään voi sinne hypätä. Samankokoisia ovat siis kuin Tikru ja ihan tosi jees onnistuu hypyt kyllä muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikru kiittää onnitteluista!

   Ei meilläkään loppujen lopuksi kauheasti temppuilla, temppujen opetteluhan on se juttu. Meillä on paljon keskeneräisiä temppuja, kuten oven sulkeminen ja lelujen kerääminen koriin, opettajalla ei välttämättä riitä kärsivällisyys solmukohdissa ;)

   Orava on kyllä hyvä :) Tikrulla on vissiin sen verran huono vartalonhallinta, ettei meinaa onnistua. Hallintaakin kuitenkin treenaillaan :) Miten teillä käy sen korin kanssa, jos vaan antaa niiden pidempään vinkua ja pohtia miten namin saisi?

   Poista
  2. Joskus kyllä koriin sitten lopulta hyppää.. en tajua, miten se voi olla niin ylitsepääsemätön juttu, että ensin vaan itketään, kierretään, kaarretaan ja koitetaan kurkotella yms. Siitä touhusta saa oikeesti sen kuvan, että koirasta tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta hypätä sinne sisälle.

   Poista
  3. Meillä on usein auttanut se, että antaa asian olla hetken aikaa ja koittaa uudestaan vaikka kuukauden päästä. Ettei turhaan yritä väkisin tahkoa asiaa :)

   Poista
 3. Onnea Tikrulle <3 <3 :)!! Ihana toi videokin, tuli ihan meijän Pepi mieleen, kun ollaan opetettu samoja tempauksia sillekin ;) Mutta kyllä Tikru on vielä taitavampi ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T kiittää! :) Pöh, varmasti Pepi on ainakin yhtä taitava :) Pakko koittaa noita temppuja vähän opettaa, saa siellä sen pään sisällä ne kaksi hernettä liikkeelle ;)

   Poista
 4. Ei hitsi miten mahtava video! Superihana Tikru ja ihanat temput! Jos mä kuvaisin Hugosta samanlaisen videon, niin siitä saattaisi tulla aika lyhyt (istu, maahan ja kieri eli noin 13 sekuntia) ;D ONNEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ei ne temput onneksi ole mikään juttu, pääasia, että koira muuten toimii :) Vähän jään kyllä odottamaan Hugon videota ;)

   Poista
 5. Ihana video. Tuo pentukuume kuulostaa vaaralliselta. Kuumeilun seurauksena meilläkin noita kissoja on neljä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikru kiittää! :) Kuumeilu ON vaarallista, saa nähdä mihin johtaa ;)

   Poista
 6. Voi itku, miten ihana Tigru ja aivan mahtava video! Paljon onnea koiruudelle! ♥

  VastaaPoista
 7. Synttärionnea Tikrulle :)).

  Meillä vanhempi bokseri täytti juuri kolme vuotta ja herkistyin kovasti, että meidän pieni poika on kasvanut jo ihan aikuisen ikään :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se aika tosiaan menee, 2 vuottakin tuntuu menneen ihan hetkessä.. :) Meillä taitaa aikuistuminen tapahtua joskus 7v iässä..

   Poista
 8. Olipas upea video, hyvä Tikru! Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ihan suunnitelmien mukaan mennyt tuo, mutta eihän nuo koirat niin meidän ihmisten suunnitelmista välitä muutenkaan :)

   Poista
 9. Onnea Tikrulle! Voi ihanuus tuota videota, on kyllä hyvin koulutettu! Täälläkin välillä pientä pentukuumeilua ilmassa kiitos ystäväni Tiibetinspanielin pennun mutta ei ainakaan ihan lähiaikoina... vaikka Dumbo kisu 12v näyttäisi varmasti kaapin paikan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tikrulle on kiva opettaa kaikkea älytöntäkin, koska opettamisen aikana saadaan ne herneet päästä liikkeelle ja mikäs sen mukavampaa kuin henkisesti väsynyt terrieri :) Tikrulle varsinkin tassujen käyttö on vahvaa, temput missä pitää niitä käyttää on helppoja opettaa, esimerkiksi sulkea keittiökaappien ovia :)

   Poista
 10. Onnea Tikrulle... ompas se rauhallisena :O
  Petteri on kyllä hauskinta videossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan puolivaloilla ajelee tossa.. joskus tosiaan on noinkin rauhallinen. Normaalisti kyllä temppuilusta innostuu terrierimäiseen tapaan, vähän turhankin paljon. Tarkoittaen, että istua kun pitäisi, niin saatetaan kieriä ja näyttää muita temppuja kun ollaan niin innoissaan.

   Hahaa, arvasin, että juuri sinä tartut tuohon! :) Tässä kävi niin, että casting meni muutaman oton jälkeen uusiksi ja jouduin tuohon rooliin vähän yllättäen..

   Poista
 11. aivan supersöpö tikru =) Isot onnittelut pikkutöpöläiselle... <3

  VastaaPoista
 12. aaa, ihana tikru! :)

  VastaaPoista
 13. IHANA!!!!!!! myöhästyneitä, mutta sitäkin lämpimämpiä synttärihalauksia Tikrulle! <3
  tällaisten suht tottelemattomien matikaisten palvelijana on aina mukava katsella tottelevaisia koiria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nyt on melkein pakko tehdä uusi video jossain vaiheessa ajan kanssa ja sellaiseen sopivaan aikaan. Nythän herraa ei kauheasti jaksanut kiinnostaa temppuilu, saa vähän väärän kuvan tuon jätkän energisyydestä :)

   Poista
 14. Voi miten mainio! :D Myöhäiset onnittelut Tikrulle!:)

  VastaaPoista
 15. Voi että! :) myöhästyneet onnittelut Tikrulle! Meillä juhlitaan russelien tuplasynttäreitä kuukauden päästä :)

  -MS
  http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ai oikein tuplasynttärit, maksalaatikkoa menussa? :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)